A tavasz hozzánk már március 3-án belopózott legújabb Kert és Virág különszámunkkal. Lapozzátok fel a magazint, ha ti is vágytok az új évszakkal járó frissességre, sok-sok érdekességre és praktikus tippre!

nlkert1

Idei címlapsztárunk a hortenzia, melyről rengeteg hasznos információt kaptok belső oldalainkon: többek között kiderül, hogyan ültethetjük magunk, és az is, ha erkélyen tároljuk, mire kell odafigyelnünk, hogy minél szebb és egészségesebb legyen. Gyönyörködhettek még a magazin belső oldalain úszó virágokban, csodásan zöldellő növényekben, sőt, a pápa privát kertjébe is elkalauzolunk.

nlkert2

Mindig visszatérő Kisokos rovatunkból elleshetitek a céklatermelés csínját-bínját, építhettek a segítségével sziklakertet, és a szamóca-eper párosról is elárulunk jó néhány tudnivalót. Ha a gyönyörű képek és praktikus tippek mellett még messze nem elég a természetből, nézzétek meg összeállításunkat egy igazi zöld búvóhelynek számító városi teraszról, olvassátok el interjúnkat Baricz Katalin fotóművésszel – aki kertjébe invitált minket -, illetve riportunkat a városi méhészetről!

Még több Kert és Virágért irány az újságárus, illetve az mc.hu, ahol mostantól elő is fizethettek különszámunkra! ;)