Állati jóság és tiszta nyár a Nők Lapja Gyerek legújabb számában

Végre bemutathatjuk, mi mindennel készültünk nektek az elmúlt pár hónapban! Az idei első Gyerek különszámunkban a háziállatoké és a nyáré a főszerep, és természetesen Murci cica is visszatér egy jó kis nyaralás erejéig 26 oldalas, kivehető foglalkoztatónkban. De következzen inkább képes hangolónk és az okok, amikért az új lapszám nem maradhat az újságosok polcain.

Kattintsatok a képre, és lapozzatok bele a magazinba!

Galéria | 6 kép
 1. Mint mindig, most is + 26 oldalas, kivehető színező-foglalkoztatóval készültünk nektek, amiben Murci cica nyaralásáról olvashattok mesét Tóth Krisztinától.
 2. Nemcsak azt mutatjuk meg, milyen klassz programok várnak rátok a vakáció alatt, de konkrét táborokat is ajánlunk.
 3. Utánajártunk a kisállattartás szabályainak, sőt, gyakorlati tippeket is adunk a kutyára vágyóknak.
 4. Gyerekek mondják el, nekik melyik a kedvenc állatuk és miért.
 5. Pom Pom megálmodójával, Sajdik Ferenc grafikussal is készítettünk egy minden ízében izgalmas interjút.
 6. Ha már ízek… Ínycsiklandó útravaló finomságok receptjeit mutatjuk meg nektek, hogy a nyaralás alkalmával könnyebb legyen a dolgotok.
 7. A rovarcsípés a nyár velejárója, éppen ezért Egészség rovatunkban hasznos tanácsokat adunk a védekezést illetően és arra az esetre is, ha már megtörtént a baj.
 8. Lélek rovatunkban azt a kérdést boncolgatjuk, hogy miért olyan jó az állatok közelsége a gyerekeknek.
 9. Aki még nincs túl rajta, annak biztosan hasznos lesz összeállításunk az első nyári távollétről, amiben tippeket is adunk ahhoz, hogy sikeres legyen az egész család számára az első ottalvós tábor.
 10. Ezer kérdés fordul meg egy szülő fejében nyaralás előtt – mi most 12 ilyet tettünk fel Víg Sára gyermekpszichológusnak, hogy ti is okulhassatok a válaszaiból.
 11. Vekerdy Tamás Érzelmi biztonság című könyvéből is találtok egy rövid, ám nagyon is hasznos részletet a lapban.
 12. Schäffer Erzsébet unoka és nagymama létről szóló személyes hangvételű cikkét is elolvashatjátok a 98-101. oldalon. Érdemes!
 13. Túrázás kutyával? Kiderül, miért hasznos és mire érdemes odafigyelni egy ilyen kaland előtt, ráadásul konkrét úti tippeket is adunk hozzá.
 14. V. Kulcsár Ildikó Ranschburg Jenőre emlékezik rendhagyó módon…
 15. … Halász Judit pedig gyerekkorába enged bepillantást – Szegő András interjúját a művésznő kiskori képei  kísérik a lap hasábjain.

Ne feledjétek, a Nők Lapja Gyerekben is megtaláljátok egér piktogramjainkat, melyek itt, a nőklapja.hu-n megjelent, nyomtatott cikkekhez kapcsolódó anyagokat jelölik. Keressétek a magazinban az alábbi rajzocskákat, a cikkeket pedig weboldalunkon:

nlegerA Nők Lapja Gyerek május 24-től az újságárusoknál vár benneteket!