Nők Lapja Gyerek kicsikről nagyoknak és az apróságoknak

Kisgyerekes szülők és apróságok, figyelem! Legújabb különszámunkkal nemcsak a gyereknevelés kérdéseiben mutatunk utat, de egy extra, játékos foglalkoztató- és mesés füzettel is készültünk nektek.

nlgyerek0

Talán nincs olyan anyuka, aki ne bizonytalanodna el gyereke nevelése kapcsán, és ilyenkor ne hallgatná meg szívesen egy-egy szakember tanácsát. Vekerdy Tamás, a Nők Lapja pszichológusa ezúttal a gyerekkori tévézésről alkot véleményt, Tőkés Maris a játék adta lehetőségek széles tárházát tárja elénk, V. Kulcsár Ildikó pedig a nagyszülő szerepet „boncolgatja”.

nlgyerek1

Magazinunkban szó esik a gyerekek mozgásfejlődéséről újszülött kortól az iskolaérettségig, a vakációzó mozaikcsaládokról, tippeket adunk a szülőknek, hogy mire figyeljenek, ha először megy táborba a kicsi, a párkapcsolat és a gyereknevelés kölcsönhatásáról is írunk, és az apaszerep fontossága is előtérbe kerül a lap hasábjain. Olvashattok egy interjút Halácsy Péterrel, a Prezi egyik alapítójával, aki formabontó családi napközit indít, ráadásul kiderül, milyen a jó gyerekszoba, no és persze lerántjuk a leplet a nyár legjobb gyerekprogramjairól.

Hogy még nagyobb kedvet csináljunk a Nők Lapja Gyerekhez, eláruljuk, Tóth Krisztina kifejezetten nekünk írt mesét Murci cica kalandjairól, aki egy vándorcirkuszba téved, és számtalan mókás szituációba keveredik a cirkusz állataival. A lapból kivehető 32 oldalas játékos foglalkoztató füzetben – melyben a mese is található – színezők és rajzos feladatok várják a gyerekeket azért, hogy az egész család együtt szórakozhasson és tanulhasson vadonatúj különszámunkból.

nlgyerek2

Ne feledjétek, a Nők Lapja Gyerekben is megtaláljátok egér piktogramjainkat, melyek itt, a nőklapja.hu-n megjelent, nyomtatott cikkekhez kapcsolódó anyagokat jelölik. Keressétek a magazinban az alábbi rajzocskákat, a cikkeket pedig weboldalunkon:

nleger

 

A Nők Lapja Gyerek már kapható a standokon – irány érte az újságárus! ;)