Kedvencünk a fa a Nők Lapja Enteriőr 2018-as tavaszi számában

Trendi a természetes, főleg, ha fáról van szó. Nem véletlenül szenteltük legújabb lapszámunkat ennek az anyagnak: a belőle készült bútorok és kiegészítők melegséget sugároznak, és otthonosabbá teszik bármelyik helyiséget a lakásban vagy a házban. Nem hiszitek? Akkor lapozzátok végig a magazint!

„Lapozzatok bele” a magazinba, kattintsatok a képre!

Galéria | 14 kép

Kedvencünk a fa a Nők Lapja Enteriőr 2018-as tavaszi számában

Kedvencünk a fa a Nők Lapja Enteriőr 2018-as tavaszi számában

Fotó megosztása:

Trend(i) a természetes

Meleg hatású, időtálló, szép – ezek a szavak jutnak eszembe, ha fából készült bútort látok. Gyerekkoromban a szülői, nagyszülői házban is míves fabútorok vettek körül, amik közül még ma is díszíti a szobát több darab. Az antik tálalószekrény sötét diófája ugyanolyan kedves nekem, mint a fenyőből készült, nyolcvanas évekbeli, tiszta vonalvezetésű alföldi bútor. Ez utóbbi sem ment ki a divatból: a kamaszkori ágyam ma a vendégszobánkban áll, sosem volt szívem megválni tőle, olyan igényesen kidolgozott munka.

Idén karácsonykor az óbudai Fő téren jártam, s az ott felállított, fahasábokból épített, be- és átjárható, óriás méretű Hello Wood fenyőfa láttán döntöttem el, hogy idén a fának szenteljük lapszámunk tematikáját. Melegséget, a természethez való közelség élményét adja ez az anyag, ezért több olyan házat, lakást, enteriőrt választottunk, ahol ebből a nemes anyagból építkeznek, dolgoznak a tervezők. Ellátogatunk egy francia keramikushoz, aki a természetben készíti kerámiáit, egy fiatal házaspárhoz, akik Nagykovácsiban, fából készült „csodaházban” várják érkező gyermeküket, és egy családhoz, akik a Pilisben építették meg otthonukat, sok fával és természetes anyagokkal. Japánban már egy új irányzat az erdőterápia, ami egyszerűen csak annyit jelent, hogy a városlakók kirándulni mennek wellness céljából. Vissza a természetbe! Ennél jobb trendet elképzelni sem tudnék…

Jó olvasást kívánok!

Eszes Andrea, felelős szerkesztő

 

Ne feledjétek, a Nők Lapja Enteriőrben is megtaláljátok egér piktogramjainkat, melyek itt, a nőklapja.hu-n megjelent, nyomtatott cikkekhez kapcsolódó anyagokat jelölik. Keressétek a magazinban az alábbi rajzokat, a cikkeket pedig weboldalunkon:

A Nők Lapja Enteriőr 2018-as tavaszi lapszáma április 25-től kapható az újságosoknál!

Fotó, illusztráció: Archív, Thinkstock