Csodás otthonok, lakberendezési tippek és izgalmas interjúk az új Nők Lapja Enteriőrben

Meseszép lakásbelsőket nézegetni a világ minden tájáról és álmodozni vagy ihletet meríteni a látottakból szerintünk az egyik legjobb kikapcsolódás. Ha ti is így gondoljátok, ne hagyjátok az újságosoknál legújabb lapszámunkat!

Lapozzatok bele a magazinba, kattintsatok a képre!

Galéria | 7 kép

A magazin elején máris Stockholm felé vesszük az irányt, ahol egy kifejezetten nőiesen berendezett otthont (lásd a címlapot ;) ) vehetünk szemügyre, melyben a buja növények és a pasztell színek remekül kiegészítik egymást. Egy hajtűkanyart követően a nyolcadik kerületben kötünk ki, hogy egy fiatal olasz építész házaspár bohém hangulatú lakása ejtsen ámulatba, de menet közben különböző stílusok szerint „rendezzük be a lakásunkat” és külföldi dizájn kiállításokat is a figyelmetekbe ajánlunk.

Dosszié anyagunkban ezúttal Karsai Dina dizájner, Markó Barbara dizájnteoretikus, Szendrei Judit vintage bolt tulajdonos és Ferenczi Zsuzsa régiségkereskedő mutatja meg kedvenc szobáját az otthonában. Ezt követően érdekes cikket olvashattok a zajszennyezésről és bepillanthattok a budapesti Ritz-Carlton ajtajai mögé is, miközben a patinás épület történetét is megismerhetitek. Bemutatunk egy kis lakásból kialakított irodát is, és elkalauzolunk titeket Kern András otthonába.

Komor Marcellről, a szecesszió egyik legnagyobb hazai építész képviselőjéről izgalmas művészettörténeti kitekintést adunk, és interjúval is szolgálunk: Sou Fujimoto japán sztárépítészt kérdeztük a budapesti Magyar Zene Háza-projekt kapcsán. Nagyító alá vesszük a lakás egyik legkedvesebb helyiségét, a hálószobát is, hogy ha úgy tartja kedvetek, az aktuális trendeket figyelembe véve rendezhessétek be a sajátotokat.

Őszi lapszámunkban sem hagyunk titeket Műterem nélkül, most Nagy Boglárka festőművész Dunakanyarban található alkotóműhelyébe kukucskálunk be, és azt is kiderítjük, ki a mestere, honnan merít inspirációt és milyen sikereket tudhat magáénak a fiatal festőművész. A Dunakanyar után Űrbőpusztára is ellátogatunk, ahol egy közel százéves cselédszállást álmodtak újra, de beszélgetünk a művészettörténész Virág Judittal és lányával, Kelen Annával is. Őriszentpéteren a Ganhi-házba „viszünk titeket”, ahol a régi és az új találkozása valami egészen csodálatos és egyedi módon nyilvánul meg, és végül, de nem utolsó sorban Berlinről szóló cikkünkkel zárjuk a Nők Lapja Enteriőr 2017-es őszi számát.

Ne feledjétek, a Nők Lapja Enteriőrben is megtaláljátok egér piktogramjainkat, melyek itt, a nőklapja.hu-n megjelent, nyomtatott cikkekhez kapcsolódó anyagokat jelölik. Keressétek a magazinban az alábbi rajzokat, a cikkeket pedig weboldalunkon:

A Nők Lapja Enteriőr 2017-es őszi lapszáma október 6-tól kapható az újságosoknál!