Szeretni való terek és pazar otthonok az új Nők Lapja Enteriőrben

Modern és klasszikus otthonokkal, kert melléklettel és csodálatos terekkel töltöttük meg a legújabb Nők Lapja Enteriőrt, amit már csak a következő 15 ok miatt is érdemes beszerezni! ;)

Lapozzatok bele a magazinba a képre kattintva!

Galéria | 6 kép

Szeretni való terek és pazar otthonok az új Nők Lapja Enteriőrben

Szeretni való terek és pazar otthonok az új Nők Lapja Enteriőrben

Fotó megosztása:
 1. Bepillantást nyerhettek a Királyi Bérpalota több, mint 100 éves falai közé.
 2. Kiderül, mik a jelenlegi legizgalmasabb dizájn trendek a lakberendezésben.
 3. A lakás főszereplője – hiszen ide lépünk be először – az előszoba 4 különböző stílusban jelenik meg a magazin hasábjain – a csodás képekhez persze 4 érdekes történet is tartozik.
 4. Budapest első zenei tematikájú boutique hoteljének kapuja mögött zene ihlette enteriőrrel, tetőteraszán pedig elképesztő kilátással találkozhattok.
 5. Vendégségbe invitálunk Keveházi Krisztina otthonába, akiről a Nők Lapja 2017/17. számában is olvashattok.
 6. Különleges, 15 oldalas kert melléklettel is készültünk nektek, amiben egy modern kertvárosi ház kertjébe kalauzolunk és a legújabb kertdizájn trendekről is lerántjuk a leplet, sőt, Tóth Andrej grafikus festőművész műhelyébe és az azt körülvevő fák árnyékába is ellátogatunk.
 7. Praktikus példákkal, szakértő segítségével eláruljuk, hogyan játszhatunk a fénnyel az otthonunkban, hogy az tágasabbnak és barátságosabbnak hasson.
 8. Interjút olvashattok Eleni Korani műkereskedővel, aki az Ernst Galéria egyik alapítója.
 9. Természetesen ez a lapszám sem marad kislakás nélkül: ezúttal Kádár Levente és Várai Anikó fotósok otthonába kukucskáltunk be a Margit körúton.
 10. Újragondoljuk a lakás színeit babás púderrózsaszínnel, vízparti hangulat lesz úrrá rajtunk a mesés kéktől, de a zöld sem maradhat ki az összeállításból, hiszen idén a lakberendezésben hódít minden, ami természetes, a szürkéről pedig bebizonyítjuk, hogy cseppet sem unalmas szín.
 11. Álomotthonnak most egy középkori, észak-spanyolországi házat választottunk – a képek alapján szerintünk rögvest megértitek majd, miért. :)
 12. Egy pécsi ökoházat is meglátogattunk, amiről ma már nem mondanánk meg, hogy a hetvenes években épült, szó szerint metamorfózison esett át a modern lak.
 13. Zeisel Éva formatervező, a kerámia nagyasszonya volt. Életéről és munkájáról is megemlékezünk a lap hasábjain.
 14. Vidéki menedéknek egy igazi romantikus hangulatú tihanyi nyaralót választottunk. A Villa Mandulába most azonnal beköltöznénk – a magazinból és a fenti galéria képeiből kiderül, miért! ;)
 15. Külföldre is elutazunk, méghozzá Stockholmba, amit nem véletlenül tartanak a dizájn egyik fővárosának. A skandináv kézműipar munkáiba itt lépten-nyomon belebotlunk.

Ne feledjétek, a Nők Lapja Enteriőrben is megtaláljátok egér piktogramjainkat, melyek itt, a nőklapja.hu-n megjelent, nyomtatott cikkekhez kapcsolódó anyagokat jelölik. Keressétek a magazinban az alábbi rajzokat, a cikkeket pedig weboldalunkon:

A Nők Lapja Enteriőr 2017-es tavaszi lapszáma április 26-tól kapható az újságosoknál!