Érdekel a lakberendezés? Akkor neked szól a Nők Lapja Enteriőr legújabb száma!

Új Enteriőr különszámunkat rengeteg ihletadó összeállítással töltöttük meg, és Riótól Spanyolországig bejártuk a világot, hogy szebbnél szebb képeket és érdekes történeteket oszthassunk meg veletek. De vajon mivel készültünk még?

enterior_nyito

Nem hagyhattuk ki lapszámunkból a legendás és idén 120 éves Vígszínházat, melynek színfalai mögé Hulej Emese kalauzol, ahogy napjaink egyik legismertebb szobrászművészének, Szőke Gábor Miklósnak a műhelyét és otthonát sem. Jártunk a Naphegyen épült Battyhány-villában és a Gellérthegyen egy modern, mégis otthonos lakást is meglátogattunk.

enterior1

Nagy terasz-dossziénkkal bebizonyítjuk, hogy ezerféle berendezési lehetőség rejlik a kültéri helyiségekben, amiket tavasszal különösen jó kihasználni, bazár oldalainkon pedig csalogató kiegészítők közül szemezgethettek dísztárgyaktól a komolyabb bútorokig. A címlapunkon látható spanyolországi Masia Casa del Mar-t is megismerhetitek közelebbről, akárcsak egy szentendrei ökoházat, valamit egy provence-i stílusú otthont Kapolcson. A tágasnak tűnő városi kislakás már csak hab a tortán – remek ötleteket leshettek el innen is.

Keressétek a magazinban az egér piktogramokat, melyek a nőklapja.hu-n megtalálható, nyomtatott cikkekhez kapcsolódó összeállításokra utalnak, illetve irány az újságárus, ahol április 27-étől kapható a tavaszi Nők Lapja Enteriőr, vagy kattintsatok az mc.hu-ra, ahol előfizethettek különszámainkra!