Karácsony, ahogy mi szeretjük! Ünnepi ötletek 236 oldalon a Nők Lapja Adventben

„Kis karácsony, nagy karácsony, Kisült-e már a kalácsom?” Lehet, hogy november elején túlzásnak tűnik a karácsonyról beszélni, de a 2018-as Nők lapja Adventtől szerintünk megjön majd a kedvetek az ünnepi készülődéshez, legyen szó sütés-főzésről, ajándékkészítésről vagy lakásdekorálásról. Mutatjuk, mire számíthattok, ha fellapozzátok a magazint, íme!

„Lapozzatok bele” a magazinba a képre kattintva!

Galéria | 14 kép

A várakozás csodája

A karácsonyi ünnepek közeledtét jelzi, hogy lehullanak a levelek a fáról, a diók koppannak a földön, kezdhetjük gyűjteni a terméseket, faágakat, tobozokat, hogy majd arany vagy hófehér színű spray-vel ünnepi díszeket készítsünk belőlük.

A természet idén is megtréfált bennünket a meleg időjárással, az üzletek polcain azonban már ott vannak a szaloncukrok, mikulások, fenyőfadíszek. A hagyományainkat semmi nem írhatja felül, ilyentájt mindenki elkezd gondolkodni, mit főz majd a családnak, hogyan díszíti fel a fát, és mit ajándékoz a szeretteinek.

„Mindent a családért teszünk” – hangzik el az egyik népszerű televíziós sorozatban, ahol az igazán komoly nehézségek ellenére végül összefognak a családtagok. A família az egyik legnagyobb értékünk, tartozzunk bármelyik valláshoz. Akik igazán fontosak egymásnak, az ünnepek idején találkoznak, lakjanak egymástól bármennyire távol. Idei lapszámunkban összegyűjtöttük kedvenc receptjeinket, az apró meglepetéseket, hogy a találkozás pillanatait megszépítsük. Jó érzés készülődni az ünnepre, sütni-főzni, dekorálni, képeslapot írni, elcsendesedni az adventi vasárnapokon. Meggyújthatjuk a gyertyákat, betehetjük a kedvenc karácsonyi zenéket.

Hamarosan eljön…

Eszes Andrea, felelős szerkesztő

 

Fotó, illusztráció: Thinkstock, Archív