Miről olvashatsz a Nők Lapja Advent különszámában?

436 karácsonyi recepttel, dekortippel és ajándékötlettel készültünk nektek, de ez még nem minden! A 21. oldalon szuper meglepetést is találtok a magazinban!

noklapjaadvent_tartalomHa fellapozzátok legújabb lapszámunkat, nemcsak azt tudhatjátok meg, hogyan lehet elkészíteni a tökéletes mézeskalács-házat, hanem az is kiderül, miként lehet karácsonyra sapkát kötni babáknak vagy tüneményes pulóvert kisgyerekeknek. Kötésmintákkal és részletes ábrákkal készültünk, hogy az alkotás minél könnyebben menjen! :)

nladventHa a csináld magad ötletek kivitelezése után kicsit pihennétek is, Ugron Zsolnával és Csányi Vilmossal készített interjúinkat, a Nők lapja szerzőinek adventi meséit, és mennyei receptjeinket ajánljuk figyelmetekbe. Utóbbiból igazi csemege a Bereznay Tamással és Bede Annával  készített rendhagyó gasztroanyagunk.

nladvent2

A DIY ötletek és olvasnivalók mellett konkrét ajándéktippeket és egy 20%-os kedvezményre jogosító H&M ajándékkártyát is találtok, amit december 1. és 10. között válthattok be, szóval mi tényleg csak annyit mondunk: irány az újságárus!