Egy alkalmazás segítségével most ti is megnézhetitek, hogyan készült a márciusi Nők Lapja Konyha címlapján szereplő cézársaláta. Ha kedvet kaptatok az ételhez, töltsétek le az applikációt és készítsétek el a magazinban található recept, valamint a Liveprint segítségével elérhető videó alapján!

A Nők Lapja Konyha márciusi száma egy különleges élményt kínál az olvasóknak. Az egyszerűen letölthető és könnyedén kezelhető Liveprint alkalmazás segítségével ugyanis mindenki előtt életre kelhet a címlap. A folyamatos megújulás jegyében ezúttal a digitális világgal ötvöztük a már megszokott, klasszikus értékeket őrző magazint.

„A Nők Lapja Konyha számára fontos, hogy minden gasztronómia iránt érdeklő olvasójának segítséget, kreatív ötleteket és izgalmas újdonságokat tudjon kínálni: szezonális ételeink között kezdő és gyakorlott háziasszonyok is találnak az ízlésüknek megfelelő receptet. Nem csak a tartalmat, a formát tekintve is naprakésznek kell lennünk: nyomtatott lapként sem hagyhatjuk figyelmen kívül a digitális világ térhódítását. Életre kelő címlapunkkal az online térben otthonosan mozgó olvasóinknak szeretnénk releváns megoldást nyújtani” – mondta Kajári Zsófia, a magazin felelős szerkesztője.

Az alábbi videó lépésről lépésre mutatja be, hogyan tudjátok megnézni a címlapon szereplő cézársaláta elkészítését.  Próbáljátok ki ti is!

A Nők Lapja Konyha 2019/3. lapszámát március 5-től keressétek az újságárusoknál!