Főszerepben a befőttek! 76 üvegbe zárt nyári finomság a Nők Lapja Konyha legújabb számában

A Nők Lapja Konyha legújabb lapszámának segítségével bárki bebizonyíthatja otthon, hogy befőttet főzni nem csak a nagyi tud! Hasznos tippeket, tanácsokat adunk a gyümölcsök, zöldségek konzerválásához, mutatunk különféle hozzávalókkal felturbózható „alaplekvárokat”, illetve kevésbé megszokott alapanyagokból készített dzsemeket is, hogy még több kincset raktározhassunk el az éléskamránkba. Befőzésre fel!

“Lapozzatok bele” a magazinba! 

Mindent a befőzésről

A Nők Lapja Konyha történetében először januárban egy tematikus lapszámot adtunk ki, mely kizárólag a levesekről szólt. Rengeteg pozitív visszajelzés érkezett, ezért úgy határoztunk, hogy 2018-ban még egyszer meglepjük az olvasókat egy olyan magazinnal, amit egyetlen téma köré csoportosítunk. Így aztán ezt a kiadványt teljes egészében a befőzésnek szenteltük, és üvegbe zártuk a nyár legfinomabb terményeit.

Adunk hasznos tippeket, tanácsokat a gyümölcsök, zöldségek konzerválásához, mutatunk különféle hozzávalókkal felturbózható „alaplekvárokat”, illetve kevésbé megszokott alapanyagokból készített dzsemeket. Bebizonyítjuk, hogy kompótot főzni nem csak a nagyi tud, és természetesen azoknak is van ötletünk, akik a kiskertben szedett zöldségeket szeretnék eltenni a hidegebb napokra. Mivel velünk is előfordult már, hogy álltunk a telerakott kamrapolc előtt, de hirtelen nem tudtuk, hogy mit süssünk-főzzünk a befőttből, olyan húsos ételeket és süteményeket is alkottunk, amelyekben a „konzerveket” használtuk fel.

Remélem, több olyan receptet talál a lapban, amit érdemes lesz évek múlva is elővenni, és segíteni tudunk egy kicsit abban, hogy a nyár hangulatát, ízeit minél tovább megőrizze. Rajtunk nem fog múlni, idén először augusztusban is megjelenik a magazin, akkor már a megszokott rovatokkal és persze rengeteg finomsággal jelentkezünk!

Addig is élvezzük a nyarat, és befőzésre fel!

Kajári Zsófia, felelős szerkesztő

Előfizetési lehetőség

Ha kedvet kaptatok az olvasáshoz, és szeretnétek minden hónapban kézhez kapni a magazint, akkor kattintsatok az mc.hu oldalra, ahol a nyomtatott verziók mellett digitális kiadványainkra is előfizethettek, vagy az alábbi képre különleges karácsonyi akciónkért!

Kövessetek minket a Facebookon, ahol a legújabb receptek mellett sok más érdekességre is rábukkanhattok!