Márton-naptól karácsonyig: 82 kipróbált recept a Nők Lapja Konyha új számában

Kulináris örömökből novemberben sem lesz hiány, hála a Nők Lapja Konyha legfrissebb számának, amiben nemcsak a libanapról emlékezünk meg, hanem elkezdjük az ünnepre való hangolódást is.

Úgy tartja a mondás, hogy aki Márton-napon libát nem eszik, egész éven át éhezik. Mivel nem szeretnénk, ha rajtunk múlna a jóslat beteljesedése, ezért igazi „libalakomát rendezünk” nektek a magazin hasábjain, kihasználva az ünnep adta lehetőséget a megszokottól eltérő menüsor összeállítására. Persze nem ez az egyetlen módja, hogy a hétköznapokba egy kis csavart vigyetek: vadhúsos receptjeink és sajtos finomságaink mellett a káposzta új arcát is felfedezhetitek, megszínesítve ezzel az étkezéseket. Nem kell sokat lapozni, ha a fent említett falatokhoz köretet is kerestek! Novemberi kedvenceink között olyan jól megválasztott recepteket találtok, amelyek méltók lehetnek bármelyik libás vagy vadhúsos fogás mellé, sőt, önmagukban is megállják a helyüket.

A képre kattintva galéria nyílik!

Galéria | 7 kép

Mivel a hűvösebb napokon már jólesik a tűzhely melege, ezért minestrone leves variációkkal szintén készültünk számotokra – az olasz eredetű előétel nemcsak felmelegít, de felidézi a nyári esték hangulatát is. Emellett mutatunk házilag készített péksüteményeket, amiket tökéletesen kiegészítenek uzsonnára szánt krémötleteink. Édesszájú olvasóink figyelmébe a brownie, illetve a gyümölcsös sütemény „részlegünket” ajánljuk – ezekkel az egész családot le tudjátok kenyerezni –, de érdemes letesztelni a karácsonyra szánt desszerteket is, melyekhez egy kis ízelítőt adunk a november 14-én megjelenő Nők Lapja Konyha Desszert ünnepi számából.

Változatos receptjeink mellett a régi kedvencektől sem kell búcsúzni: 160 grammos diéta rovatunk, illetve Minden napra egy fogás menüsorunk szintén elérhető a magazinban, szóval irány az újságárus! :)

Előfizetési lehetőség

Ha kedvet kaptatok az olvasáshoz, és szeretnétek minden hónapban kézhez kapni a magazint, akkor kattintsatok az mc.hu oldalra, ahol a nyomtatott verziók mellett digitális kiadványainkra is előfizethettek, vagy az alábbi képre különleges karácsonyi akciónkért!

Kövessetek minket a Facebookon, ahol a legújabb receptek mellett sok más érdekességre is rábukkanhattok!