Húsvéti finomságok a Nők Lapja Konyha áprilisi számában

A tavaszi fáradtság miatt az elmúlt napokban gyakran éreztük úgy, hogy visszahúz az ágy, de ennek most vége, mert a Nők Lapja Konyha új száma olyan recepteket tartogat, amikért érdemes felkelni.

Rohamosan közeledik a húsvét, így nem volt kérdés, hogy aktuális számunkban nagy figyelmet szentelünk az ünnepnek. A magazin elején rögtön húsvéti reggeli ötleteket ajánlunk – ha úgy érzitek, a tradicionális menüt kiegészítenétek néhány újdonsággal, itt a remek lehetőség. Mindezt néhány nem mindennapi húsétel követi, hiszen a böjt végével meg kell adni a módját az első húsos falatoknak. :) Apropó hús, a maradékok újrahasznosítására sonka- és tojáskrémek formájában adunk néhány ínycsiklandó tízórai tippet.

A tavasz jegyében izgalmas tavaszi köreteket gyűjtöttünk, amelyeket akár könnyű főételként is kipróbálhattok, viszont, ha ennél tartalmasabbra vágytok, akkor zöldséges tészta alternatíváinkat is figyelmetekbe ajánljuk. Krumplileveseinket az újburgonya szezonja ihlette – ezek a hűvösebb tavaszi napokon jó szolgálatot tehetnek. Természetesen az édességekről sem feledkezünk meg: látványos nyuszis desszertjeinkkel lenyűgözhetitek a locsolókat és a vendégeket, de akár túrós finomságokkal is villoghattok, ezekhez is mutatunk néhány ötletet.

Mivel szeretnénk, ha mindenki megtalálná a számára legízletesebb falatokat, ezért többféle pestó- és kenyérlángos-variációt, valamint változatos tojásételeket is hoztunk nektek, de természetesen szokásos 160 grammos diétás és a minden napra egy fogás rovatunkat is megtaláljátok a lapban.

Ne feledjétek, a Nők Lapja Konyhában is megtaláljátok egér piktogramjainkat, melyek itt, a nőklapja.hu-n megjelent, nyomtatott cikkekhez kapcsolódó anyagokat jelölik. Keressétek a magazinban az alábbi rajzokat, a cikkeket pedig weboldalunkon:

Ha kedvet kaptatok az olvasáshoz, akkor hazafelé ejtsétek útba az újságárust, vagy kattintsatok az mc.hu oldalra, ahol a nyomtatott verziók mellett digitális kiadványainkra is előfizethettek.