Tortacsodákban gyönyörködnél? Akkor ez az 5 Instagram-oldal neked való + JÁTÉK

Nincs karácsony ünnepi menü nélkül, aminek elengedhetetlen része a torta. Az Instagramon jobbnál jobb profilokat találni a témában, ahol olyan csábító tortacsodák képeit nézegethetjük, hogy egyből kedvünk támad betérni egy cukrászdába.

@laelcakes

Vegán és gluténmentes finomságai egészséges alternatívát nyújtanak az édesszájúaknak – mi sem tudnánk ellenállni mesteri tortáinak.

Monday morning dreaming and planning for a new year.

Emily Lael Aumiller (@laelcakes) által közzétett fénykép,

Blueberries for Harry & Liz

Emily Lael Aumiller (@laelcakes) által közzétett fénykép,

@jennaraecakes

Jenna Rae és Ashley Nicole ikrek, közösen üzemeltetnek egy cukrászdát Kanadában, pasztell tortáik pedig lenyűgözőek.

Cakes of all sorts 🎂

Jenna Rae + Ashley Nicole (@jennaraecakes) által közzétett fénykép,

@ericaobriencake

Erica O’brien egy rendkívül kreatív connecticuti cukrász, aki színes és felettébb csábító esküvői tortáival szerzett ismertséget, és nem mellesleg rengeteg követőt magának.

@linda_lomelino

A svéd származású Linda nemcsak remekül süt, hanem ugyanígy fotóz is, ez pedig igazán nyerő kombináció, ha az ember közösségi oldalakon szeretne jelen lenni, vagy szakácskönyvet akar kiadni. Torták, aprósütemények, macaronok – mind megtalálhatóak az Instagramján, amit mi is előszeretettel látogatunk.

A favorite from last christmas, gingerbread cake with cream cheese frosting 👌

Linda Lomelino (@linda_lomelino) által közzétett fénykép,

@katherine_sabbath

Ha szeretitek a bohókás dolgokat, Katherine Sabbath Instagram-oldaláért egyszerűen rajongani fogtok. Ő nem izgulja túl egy-egy torta elkészítését, nála minden édességből a vidámság sugárzik.

I like my Xmas 100% edible ❄️🍴

Katherine Sabbath (@katherine_sabbath) által közzétett fénykép,

01_600x450.indd

Te is rajongsz a gyönyörű tortákért és süteményekért? A nőklapja.hu Adventi nyereményjátékában most csupa sütis témájú magazin és könyv vár, csak annyit kell tenned, hogy helyesen megválaszolod a kérdésünket – figyeld Facebook oldalunkat a nyereményjáték részleteiért!

A helyes megfejtést beküldők közül hárman a Nők Lapja Konyha exkluzív ajándékcsomagját nyerik, melynek tartalma: egy egyéves Nők Lapja Konyha előfizetés, a Nők Lapja Konyha Desszert különszám, és a Csábító sütik gluténmentesen című könyv!

A részletes játékszabályzat itt érhető el.

Ha szívesen olvasnál még a témában, további könyvekért keresd fel a Nők Lapja Könyvklub oldalát!

 

Szöveg: F.R.
Fotó: Instagram