Fenséges őszi fogások a Nők Lapja Konyha novemberi számában

A reggeli mínuszok egyértelmű üzenete: megérkezett az igazi ősz és vele együtt a melegítő fogások időszaka.

konyha-nyitó

Valószínűleg mindenkinek feltűnt, hogy az időjárás rohamosan romlik, reggelente már sálba, sapkába bugyolálva igyekszünk a munkába, már ha egyáltalán rá tudjuk venni magunkat, hogy kikeljünk az ágy melegéből. A jó hír, hogy van, amiért érdemes kimászni a takarók közül: például azok a kiadós melegszendvicsek, amiket Hernyák Tomi ajánl számunkra zimankós időre, vagy azok a kuglófok és forró italok, amik már ránézésre is sokat javítanak a hangulatunkon. :)

Forró leveseink a legnagyobb hidegben is tetőtől talpig felmelegítenek, ráadásul laktatnak is, hasonlóan egytálételeinkhez, melyekhez az ősz zöldségeit használtuk fel. Apropó, kiadós ételek: a férfiak nagy örömére csülökkel, hurkával és kolbásszal nyitjuk meg a gazdagon készített fogások szezonját, de azokra is gondolunk, akik Márton-napot ünnepelnek – gazdag libalakomával kápráztatunk el minden ínyencet.

hangoló-kép1

Ami az édességeket illeti, ezúttal az aszalt gyümölcsös és magvakkal készült süteményeké a főszerep, de egy kis meglepetést is tartogatunk torták formájában a hamarosan megjelenő Nők Lapja Konyha Desszert különszámunkból!

A gyerekeknek csirkés finomságokat gyűjtöttünk össze, hiszen ők sem maradhatnak ki a sorból, ahogyan a diétázók sem – Vrábel Kriszta 160 grammos diétás menüsora ezúttal is mennyei lett. Barátkozunk még ezen kívül a nudlikkal és galuskákkal, valamint a csicseribrosóval is, de többek között heti menüvel is szolgálunk azoknak, akik rendszeresen ötlet híján vannak.

Ne feledjétek, a Nők Lapja Konyhában is megtaláljátok egér piktogramjainkat, melyek itt, a nőklapja.hu-n megjelent, nyomtatott cikkekhez kapcsolódó anyagokat jelölik. Keressétek a magazinban az alábbi rajzokat, a cikkeket pedig weboldalunkon:

nleger

Ha kedvet kaptatok az olvasáshoz, akkor hazafelé ejtsétek útba az újságárust, vagy kattintsatok az mc.hu oldalra, ahol a nyomtatott verziók mellett digitális kiadványainkra is előfizethettek.