Üdv a klubban!

 

 

 

 

 

 

Örülünk, hogy velünk vagy, és együtt indíthatjuk útjára a Nők Lapja Klubot.

Az elmúlt 70 év során olvasóink a Nők Lapját forgatva közösséggé formálódtak. Azóta többször is megújultunk, hogy mindig frissek maradhassunk. Együtt változtunk, fejlődtünk, a lap és olvasói. Együtt örültünk, amikor bővült a lapcsalád, újabb és újabb különkiadások jelentek meg, és amikor elindult online magazinunk, a nőklapja.hu. Mostantól együtt élvezhetjük a klubéletet is.

Büszkén jelentjük: a Nők Lapja Klub mostantól nyitva áll!

Gyere, csatlakozz Te is!

Élvezd a Nők Lapja világát és közösségét mostantól bárhol, bármikor!

A belépődíj miatt pedig ne aggódj, akár a nyomtatott Nők Lapja, akár online magazinunk előfizetője vagy, klubtagságod teljesen ingyenes.

És hogy milyen élményekkel és extra szolgáltatásokkal várunk a klubban?

 • korlátlan digitális hozzáférés tartalmainkhoz
 • találkozó újságíróinkkal
 • prémium online előadások
 • kedvezmény különszámainkra és bookazine-jainkra
 • elővételi jegyvásárlás a Nők Lapja-koncertekre
 • minden hónapban 40% kedvezmény egy kiemelt könyvre
 • havonta frissülő prémium-kuponajánlatok

Aktiváld klubtagságodat most, hogy máris részese lehess az élményeknek!

 HOGYAN VÁLHATSZ KLUBTAGGÁ?

 • Ha aktív nőklapja.hu előfizető vagy, automatikusan Nők Lapja Klub-tagságra is jogosulttá válsz, így nincs más dolgod, mint várni a havonta érkező Nők Lapja Klub feladótól érkező e-mailt, amiben elküldjük a klubtagsághoz járó havi előnyöket. Ha nem szeretnéd kapni ezeket az e-maileket, bármikor leiratkozhatsz róluk az e-mail alján található „Leiratkozás” gombra kattintva.
 • Ha nincs még nőklapja.hu előfizetésed, de most kedvet kaptál, hogy előfizess, és ezzel automatikusan klubtaggá válj, látogass el a mc.hu/noklapjahu oldalra, és fizess elő csupán 500 forintért. A termék ára a második hónaptól 1490 forint. Az előfizetési díj havonta, automatikusan kerül levonásra a bankkártyádról, amíg le nem állítod az előfizetést.
 • Ha nyomtatott Nők Lapja magazin előfizető vagy, és a Central Médiacsoportnál fizettél elő a lapunkra, akkor az előfizetésed érvényességi ideje alatt jogosult vagy a klubtagságra, ehhez mindössze egy rövid regisztráció szükséges. Klubtagságod aktiválásához kövesd az alábbi lépéseket:
 1. Neved és e-mail-címed megadásával regisztrálj a startlogin.hu oldalon. A regisztrációt követően egy megerősítő e-mailt kapsz a regisztráció során megadott e-mail-címre, ebben kattints a regisztráció aktiválására. Lehetőség szerint azzal az e-mail-címmel regisztrálj, amivel a Nők Lapja-előfizetésed vásároltad a www.mc.hu oldalon. Ezt a lépést ne hagyd ki, mielőtt a következő lépésre ugranál, mert Startlogin-regisztráció nélkül nem tudjuk aktiválni a klubtagságodat!
 2. A regisztrációt követően ide kattintva előfizetési adataid megadásával tudod jelezni, hogy szeretnéd kérni a klubtagságod aktiválását, amit mi 5 munkanapon belül teljesítünk.
 • Ha még nincs, de szeretnél előfizetni a Nők Lapja magazinra, tekintsd meg akciós ajánlatainkat itt, majd vásárlást követően az előző pontban leírtak szerint aktiváld a Nők Lapja Klub-tagságodat.

Nők Lapja Klub aktiválásával kapcsolatos kérdés esetén írj az elofizetes@centralmediacsoport.hu címre.

HOGYAN JUTSZ HOZZÁ A KLUBTAGSÁG NYÚJTOTTA ELŐNYÖKHÖZ?

Havonta egyszer „Nők Lapja Klub” feladóval e-mailt küldünk neked, amiben eljuttatjuk hozzád az adott hónapban ígért klubtagsági előnyöket. A Nők Lapja Klub e-mailjeiről bármikor leiratkozhatsz az e-mail alján található „Leiratkozás” gombra kattintva.

Klubunk alább látható, szeptemberi ajánlatait szeptember 2-án küldjük el e-mailben a klubtagoknak, akik nőklapja.hu előfizetők, vagy Nők Lapja nyomtatott magazin előfizetőként aktiválták klubtagságukat. A szeptember 2-án érkező e-mailben fogod megtalálni az alább felsorolt kedvezményekhez tartozó kuponkódokat, megrendelési és nyereményjáték felületeket.

 

Az ajánlatban szereplő kedvezmények kizárólag a teljes árú termékekre vonatkoznak, és más kedvezményekkel nem vonhatók össze.

Klubunk októberi ajánlatait szeptember 30-án küldjük el a klubtagoknak e-mailben.

Várunk Téged is, osztozzunk az élményekben!