Üdv a klubban!

 

Üdvözlünk a Nők Lapja Klubban!

Fedezd fel a klubtagság előnyeit, csatlakozz hozzánk és légy része egy különleges közösségnek!

MILYEN ÉLMÉNYEK ÉS KEDVEZMÉNYEK VÁRNAK RÁD A NŐK LAPJA KLUBBAN?

• Korlátlan digitális hozzáférés tartalmainkhoz. Nemcsak a Nők Lapja magazinhoz, de a Nők Lapja Évszakok és a Nők Lapja Tavasz, Nyár, Tél különszámok teljes tartalmát elolvashatod digitálisan.

• 30-50% kedvezmény a nyomtatott különszámainkra és bookazine-jainkra.

• Időszakosan 40% kedvezmény egy kiemelt könyvre.

• Elővásárlási lehetőség a népszerű Nők Lapja eseményekre.

• Magazin Centrum és más kuponkedvezmények időről időre.

A belépés teljesen ingyenes, ha jogosult vagy a klubtagságra.

HOGYAN VÁLHATSZ KLUBTAGGÁ?

1. Fizess elő a Nők Lapja magazinra klubtagsággal! 1, 3, 6, vagy 12 havonta automatikusan megújuló előfizetések közül választhatsz itt. Ha klubtagsággal fizetsz elő a Nők Lapjára, akkor nemcsak a magazint visszük neked házhoz hétről-hétre, de a nőklapja.hu online és digitális tartalmaihoz is korlátlanul hozzáférsz. Az előfizetési díj havonta, automatikusan kerül levonásra a bankkártyádról, amíg le nem állítod az előfizetést.

2. A nőklapja.hu előfizetők automatikusan Nők Lapja klubtagságot is kapnak. Ha nőklapja.hu előfizetést választasz, akkor a nyomtatott magazint nem kapod meg, de a teljes online és digitális tartalomhoz hozzáférsz, és igénybe veheted a klubtagsággal járó egyéb előnyöket is. Ha nincs még nőklapja.hu előfizetésed, de kedvet kaptál az előfizetéssel egybekötött klubtagságra akkor, fizess elő most, és az első hónapban csupán 500 forintért kipróbálhatsz minket. A termék ára a második hónaptól 1490 forint. Az előfizetési díj havonta, automatikusan kerül levonásra a bankkártyádról, amíg le nem állítod az előfizetést.

3. Ha már van Nők Lapja magazin előfizetésed, és szeretnél klubtagságot is, akkor arra kérünk, hogy a meglévő előfizetésedet legközelebb „Nők Lapja Klubtagsággal” csomagban hosszabbítsd meg. Erről a lehetőségről az előfizetőket időben értesítjük e-mailben. Ha Nők Lapja magazin előfizető vagy, akkor arra kérünk, hogy a profilodba belépve ellenőrizd az e-mail címedet, hogy biztosan időben elérjen hozzád is a klubtagsággal való előfizetés-hosszabbítás lehetősége.

Ha további kérdéseid vannak a Nők Lapja Klubtagsággal kapcsolatban, akkor írj az elofizetes@centralmediacsoport.hu címre.

Várunk Téged is, osztozzunk az élményekben!