Üdv a klubban!

Üdvözlünk a Nők Lapja Klubban!

Gyere, csatlakozz Te is!

Élvezd a Nők Lapja világát és közösségét mostantól bárhol, bármikor!

A belépés teljesen ingyenes, ha jogosult vagy a klubtagságra, azaz a nyomtatott Nők Lapja vagy a nőklapja.hu aktív előfizetője vagy.

RÁADÁSUL HA JANUÁRBAN REGISZTRÁLSZ A KLUBBA, RÉSZT VEHETSZ NYEREMÉNYJÁTÉKUNKON IS!

IZING KLÁRA ASZTROLÓGUS, A NŐK LAPJA EZOTÉRIA FŐSZERKESZTŐJE KÉSZÍTI EL HÁROM SZERENCSÉS KLUBTAG SZEMÉLYRE SZÓLÓ HOROSZKÓPJÁT .

NYEREMÉNYJÁTÉKUNKON MINDEN 2023. JANUÁR 31-IG REGISZTRÁLT AKTÍV KLUBTAG RÉSZT VESZ.

Nyereményjáték szabályzat: ITT

 

És hogy milyen élményekkel és extra szolgáltatásokkal várunk a klubban?

 • korlátlan digitális hozzáférés tartalmainkhoz
 • találkozó újságíróinkkal
 • prémium online előadások
 • kedvezmény különszámainkra és bookazine-jainkra
 • elővételi jegyvásárlás a Nők Lapja-koncertekre
 • minden hónapban 40% kedvezmény egy kiemelt könyvre
 • havonta frissülő prémium-kuponajánlatok

Aktiváld klubtagságodat most, hogy máris részese lehess az élményeknek!

 HOGYAN VÁLHATSZ KLUBTAGGÁ?

 1. Ha nyomtatott Nők Lapja magazin előfizető vagy, és a Central Médiacsoportnál fizettél elő a lapunkra, akkor az előfizetésed érvényességi ideje alatt jogosult vagy a klubtagságra, ehhez mindössze egy rövid regisztráció szükséges.

Klubtagságod aktiválásához kövesd az alábbi lépéseket:

  • Kattints a startlogin.hu oldalra, ahol neved és e-mail címed megadásával regisztrálnod kell. Fontos, hogy azzal az e-mail-címmel regisztrálj, amivel a Nők Lapja-előfizetésed vásároltad a www.mc.hu oldalon. Ezt a lépést ne hagyd ki, mert Startlogin-regisztráció nélkül nem tudjuk aktiválni a klubtagságodat!
  • Ezt követően az e-mail fiókodba érkezett regisztrációt megerősítő e-mailben található aktiváló linkre kattintva válik érvényessé a regisztrációd.
  • A regisztrációt követően ide kattintva előfizetési adataid megadásával tudod jelezni, hogy szeretnéd kérni a klubtagságod aktiválását, amit mi 5 munkanapon belül teljesítünk.
 1. Ha újonnan szeretnél előfizetni a Nők Lapja magazinra, tekintsd meg akciós ajánlatainkat itt, majd vásárlást követően az előző pontban leírtak szerint aktiváld a Nők Lapja Klub-tagságodat.
 2. Ha aktív nőklapja.hu előfizető vagy, akkor automatikusan Nők Lapja Klub taggá is válsz. Nincs más teendőd, mint várni a havonta érkező Nők Lapja Klub hírleveleket az aktuális klubtagsággal járó kedvezményekről. Ha nem szeretnéd kapni ezeket az e-maileket, bármikor leiratkozhatsz róluk az e-mail alján található „Leiratkozás” gombra kattintva.
 3. Ha nincs még nőklapja.hu előfizetésed, de kedvet kaptál az előfizetéssel egybekötött klubtagságra akkor, látogass el a mc.hu/noklapjahu oldalra, és fizess elő csupán 500 forintért. A termék ára a második hónaptól 1490 forint. Az előfizetési díj havonta, automatikusan kerül levonásra a bankkártyádról, amíg le nem állítod az előfizetést.

 

Nők Lapja Klub aktiválásával kapcsolatos kérdés esetén írj az elofizetes@centralmediacsoport.hu címre.

 

Klubunk alább látható, januári ajánlatait január 2-án küldjük el e-mailben a klubtagoknak, akik nőklapja.hu előfizetők, vagy Nők Lapja nyomtatott magazin előfizetőként aktiválták klubtagságukat. A január 2-án érkező e-mailben fogod megtalálni az alább felsorolt kedvezményekhez tartozó kuponkódokat, megrendelési felületeket. A hónap folyamán csatlakozó klubtagok részére a csatlakozást követő pénteki napon érkeznek az aktuális, alábbi ajánlatok.

Az ajánlatban szereplő kedvezmények kizárólag a teljes árú termékekre vonatkoznak, és más kedvezményekkel nem vonhatók össze.

Klubunk februári ajánlatait 2023. február 1-én küldjük el a klubtagoknak e-mailben.

Várunk Téged is, osztozzunk az élményekben!