Horoszkóp 2020. március 8.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Megtapasztalhatod a gondolat teremtő erejét: amire vagy akire gondolsz már egy ideje, azt bevonzod a mai napon. A párkapcsolatokban olyan vártatlan helyzet alakulhat ki, amely miatt boldognak és elégedettnek érezheted magad.

 

Bika:

Még az is lehet, hogy olyan dolgok juthatnak a tudomásodra, amelynek hatására egyik ámulatból a másikba eshetsz. Arra is rádöbbenhetsz, hogy akiben eddig hittél, az kihasznált, visszaélt a bizalmaddal. Nincs értelme a tisztázó beszélgetésnek.

 

Ikrek:

Érdemes lenne a mai napon egyetlen témára összpontosítani a figyelmedet, minden más kizárásával, ami nagyszerűen kamatoztatható a mögöttes tartalmak felkutatásában. Fordítsd befelé az elmédet, így jobban megértheted önmagadat is.

 

Rák:

Még az is lehet, hogy valakinek a céltáblájává válhatsz. Próbáld meg kikerülni a feszült, ideges embereket. Nincs szükség vitára, veszekedésre, amelyből sajnos most nem kerülhetsz ki győztesen. Pénzügyeid alakulása miatt minden okod meg lehet az örömre.

 

Oroszlán:

Még az is lehet, hogy elbíbelődsz a mai napon olyan dolgokkal, amelyhez korábban nem éreztél semmi kedvet. Mivel a részletek nem kerülik el a figyelmedet, a lehető legjobb döntéseket tudod hozni. A szerelem egén azonban viharfelhők gyülekezhetnek.

 

Szűz:

Elérkezik a pillanat, amikor leáshatsz az esetleges társkapcsolati problémáid gyökeréig. Ne finomkodj, terítsd ki a lapjaidat. Készülj fel arra is, hogy valaki hatalmi harcba akar belerángatni, vagy olyan dolgokra próbál rávenni, ami kárral járhat.

 

Mérleg:

Még az is lehet, hogy valakit olyan dologra kívánsz rábeszélni, amiről te pontosan tudod, hogy miatta majd kellemetlen helyzetbe fog kerülni. Gondold végig, hogy milyen következményei lehetnek a mai tetteidnek. Közlekedés miatt az idegeid megfeszülhetnek.

 

Skorpió:

Még az is lehet, hogy kollégával olyan dolog történhet, amelynek hatására megrendülhetsz. Elgondolkodhatsz a saját életeden, és rádöbbenhetsz, hogy milyen szerencsés ember vagy. Ha egészségi problémád adódik, ezt ne vedd félvállról.

Nyilas:

Még az is lehet, hogy Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat. Ha már szerelmes vagy, akkor a kedvesed olyan meglepetést szeretne szerezni neked, amelyre egész életed során emlékezni fogsz. Ha szülő vagy, gyermekeddel összekülönbözhettek.

 

Bak:

Még az is lehet, hogy rokon olyan elképesztő dologra ragadtathatja magát, hogy te csak ámulsz és bámulsz. A munkahelyeden kollégát kiboríthatod. De az is lehet, hogy egyszerűen eleged lesz belőle, és a véleményedet nem fogod véka alá rejteni.

 

Vízöntő:

A barátok a mai napon is fontos szerepet játszhatnak az életedben. Minden figyelem rád irányulhat abban a közösségben, amelynek a tagja vagy. Kiváló a mai nap utazásra, nagyobb vásárlás bonyolítására, illetve gyermekeddel közös programra.

 

Halak:

Ha anyagiakról van szó, akkor a mai napon nem lesz okod panaszra, mert még olyan helyről is jön a pénz, ahonnan talán nem is számítottál rá. Olyan valaki is jelentkezhet, akiről már jó ideje nem hallottál semmit. Utazásra pompás a nap.