Horoszkóp 2020. március 7.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Ha munkáról, megélhetésről van szó, akkor minden okod meg lehet az örömre. Még az is lehet, hogy korábbi erőfeszítéseknek szüretelheted most a gyümölcsét. Ha pénzről van szó, ugyan nem fogsz térdig gázolni a húszezresekben, de nem panaszkodhatsz…

 

Bika:

Pénzügyeid olyan jól alakulhatnak, hogy ez irányú elégedettséged miatt boldognak érezheted magad. Mindez kedvező hatást gyakorolhat a környezetedben élőkkel való kapcsolatodra is, hiszen sokkal kedvesebb vagy, amit mások értékelni fognak.

 

Ikrek:

Jól érezd, egyre közeledik az a pillanat, amikor változtatni tudsz az életeden. Amikor abba az irányba tudsz fordulni, amely miatt olyan átalakulások vehetik kezdetüket, amelytől talán korábban féltél, és amelyre most mindennél jobban vágyakozhatsz.

 

Rák:

Még az is lehet, hogy a szerelmi életedben történhetnek olyan változások, amely miatt minden okod meg lehet az örömre. De az is előfordulhat, hogy a társaddal olyan beszélgetésre kerülhet sor, amelynek most van itt az ideje. Lopás veszélyes a nap, ügyelj az értékeidre.

 

Oroszlán:

Pénzügyeidnek alakulása miatt minden okod meg lehet az örömre. Ráadásul olyan események is történhetnek, amelyek hó hatást gyakorolhatnak a biztonságérzetedre. Utazás nagyon jól sikerülhet, és egy találkozás miatt valamiről megváltozhat a véleményed.

 

Szűz:

Amennyiben szülő vagy, gyermekeddel az ő számára fontos kérdésekről beszélhettek. Akár a szinglik táborához tartozol, akár párkapcsolatban élsz, egy találkozás miatt a fellegekben érezheted magad. A régi kapcsolatok fordulóponthoz érkezhetnek.

 

Mérleg:

Kedvez a mai nap ingatlannal kapcsolatos ügyek intézésének. De az is lehet, hogy olyan lehetőséget sodorhat az utadba az élet, amelyre gondolkodás nélkül igent kellene mondanod, mert a későbbiekben ennek hatására fantasztikus sikert érhetsz el.

 

Skorpió:

Mindent elérhetsz, amit csak akarsz! Előfordulhat, hogy valaki még a gondolataidat is kitalálja, és lehozná neked az égről a csillagokat is. A baráti kapcsolatok a későbbiekben fontosabbá válhatnak: jó ismerősöd a segítségedre lehet lényeges kérdésben.

 

Nyilas:

Fontosabbnak érezheted olyan  ismereteknek a megszerzését, amelyek az Univerzum és a benne elfoglalt helyed jobb megértését szolgálják. Például ilyen a vallás, a filozófia, idegen kultúrák, ezotéria, okkultizmus. Kiváló a nap jogi ügy bonyolítására is.

 

Bak:

Elméd a mai napon tiszta és éles, optimizmusod pedig határtalan lehet. Mindehhez kellő önfegyelem is társulhat, így aztán a legnehezebb problémákkal is meg tudsz birkózni. Közlekedés során légy óvatos, mert balesetveszélyes ez a mai nap.

 

Vízöntő:

A munkában, megélhetésben érhetsz el a mai napon jó eredményeket. Ha a feletteseddel szeretnél már egy ideje komolyabban elbeszélgetni, akkor erre a mai napon jöhet el a pillanat. Ha szülő vagy, a mai napon teljesítsd csemetéd kérését.

 

Halak:

Kiváló a mai nap elmélyült, komoly, hasznos és fajsúlyos eszmecserékre. Találkozhatsz valakivel, akinek a nézetei fontos befolyással bírnak a gondolkodásodra. Régi emlék elemi erővel törhet fel a lelkedből, hatására könny szökhet a szemedbe.