Horoszkóp 2020. március 6.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Minden okod meg lehet az örömre, hiszen olyan hírek juthatnak el a fülecskédbe, amelyek miatt hosszabb időn keresztül örömödben fülig érhet a szád. Kissé ingerlékenyebbé is válhatsz, ennek hatására harciasabb embereket vonzhatsz magadhoz.

 

Bika:

Hasznodra válhat az önvizsgálat, mert ennek hatására rájöhetsz, hogy az elfojtott düh vagy frusztráció lehet az oka annak, hogy a dolgok másként alakulnak, mint ahogyan azt szeretnéd. Az önvizsgálattal rájöhetsz, hogy min és hogyan kellene változtatnod.

 

Ikrek:

A mai napon képes lehetsz az átfogó szemléletmódra és kellő előrelátással tudsz tervezni. Amennyiben új és nagyobb fába kívánod vágni a fejszéd, akkor a sors minden lehetőséget megteremt ahhoz, hogy a későbbiekben sikert sikerre halmozz.

 

Rák:

Fontos, hogy mások nézeteivel, véleményével szemben nagyobb türelmet tanúsíts, és ennek hatására még a szervezőkészséged is hatékonyabbá válhat. Légy körültekintő, mert fontos részletek észrevétlenek maradhatnak, és a tévedés sokba kerülhet.

 

Oroszlán:

Jobban megértheted önmagadat, és rájöhetsz arra is, hogy milyen érdekek, célok vezérelnek. Olyan dolog is a tudomásodra juthat, amely a jövőddel kapcsolatos, és amely miatt megtelhet a lelked boldog várakozással. Egészségedre jobban vigyázz.

 

Szűz:

Megfordulhat a fejecskédben, hogy talán kár volt megszűntetni egy olyan kapcsolatodat, amely fontos volt korábban. Mivel egyre többet gondolsz az illetőre, ezért előfordulhat, hogy bevonzod őt az életedbe. Ha találkozol vele, tisztázó beszélgetésre keríts sort.

 

Mérleg:

Most megértheted, hogyan illeszkednek mindennapjaidba életed kis darabkái egy egyetemes mintába. Ha utazol, fantasztikus élményekben lehet részed. Ha családtagokkal töltöd az időd nagy részét, akkor kiszolgálásban, traktában lehet részed.

 

Skorpió:

A memóriád átlagon felül jól működhet, ennek köszönhetően olyan dolgok is eszedbe juthatnak, amelyeket talán évtizedekkel korábban sajátítottál el, és amelyre most van szükséged. Mindenféle üzleti tranzakcióra kiváló az a nap. Pozitív gondolkodásod pedig segítségedre van.

 

Nyilas:

Elméd a mai napon tiszta és éles, optimizmusod határtalan, amihez önfegyelem is társul, így aztán a legnehezebb problémákkal is meg tudsz birkózni. Nyitott válhatsz új információk iránt. Sőt, gondolatébresztő témával is szembe találhatod magad.

 

Bak:

Pozitív hozzáállásod, optimizmusod, messzire tekintő szemléleted miatt olyan tervek születnek, amelyek miatt másként látod a világot és benne a saját helyed. Nagyobb vásárlást érdemes lenne elhalasztani, mert később sokkal olcsóbban bonyolíthatod.

 

Vízöntő:

Ha elég időt hagysz magadnak, akkor képes leszel a finom részleteket is észre venni, és minden pénzzel, megélhetéssel kapcsolatos lépésed tökéletes lesz. Ennek hatására környezetedben többen úgy gondolhatják, hogy neked csak megszületni volt nehéz.

 

Halak:

Túlérzékenység jellemző rád a mai napon, ezért fordulhat elő, hogy olyan dolgokon is megsértődhetsz, amelyet korábban talán észre sem vettél. Nagyon fontos, hogy megőrizd a humorérzéked, és ha kell, akkor saját magadon is tudja nevetni. Ez a siker záloga.