Horoszkóp 2020. március 5.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

A megérzéseid átlagon felül jól működnek, ezért hagyatkoznod kellene ezekre, mert így nem csak elkerülhetsz egy kellemetlen helyzetet, hanem előnyös szituációt élvezhetsz. Lelked csordultig van ma szeretettel, szerelemmel, hatására szinte a felhőkön lépdelhetsz.

 

Bika:

Furcsa, kettős érzések lehetnek úrrá rajtad a mai napon. Egyrészt romantikus hangulatba kerülhetsz, és a boldogság hatására örömkönny csilloghat a szemedben. Ugyanakkor olyan emlékek rohanhatnak meg, amelyek miatt viszont bánatossá válhatsz.

 

Ikrek:

Még az is lehet, hogy abba a kísértésbe esel, amikor önmagadat és másokat is rózsaszínű szemüvegen keresztül látsz. Ezzel nincs is semmi baj addig, amíg valamennyire fenn tudod tartani a kapcsolatot a valósággal. Könnyen jött pénz könnyen megy.

 

Rák:

Érzékenyebb vagy, ha spiritualitásról van szó. Ennek a hatására nem eviláginak mondható élmények érhetnek, amelynek hatására elgondolkodhatsz. És olyan dolgokra jöhetsz rá, amelyek a saját életeddel, jövőddel kapcsolatosak.

 

Oroszlán:

Minden okod meg lehet az örömre, hiszen az életedben olyan változások várhatók, amelyek miatt másként látod a világot és benne önmagadat is. Remek alkalom kínálkozik a mai napon arra, hogy félrevonulj, meditálj, transzcendens élményben lehet részed.

 

Szűz:

A környezeteddel talán nagyon régen jöhettél úgy ki, mint most. Előfordulhat, hogy valaki lesi a gondolataidat, keresi a kegyeidet. De az is megtörténhet, hogy te viselkedsz egészen másként, mint eddig, és ez nagyon jó hatást gyakorolhat mindenféle kapcsolatodra.

 

Mérleg:

Érdemes lenne a mai napon elvégezni olyan munkákat, amelyeket eddig csak halogattál. Ha dolgoznod kell, akkor nem lesz okod panaszra, mert nem csak kedvet érezhetsz az elvégzendőkhöz, hanem ennek köszönhetően anyagilag is jól állhatsz.

 

Skorpió:

A fizikai energiáid a mai napon eléggé alacsonyak. Viszont kiváló ez a nap meditálásra, elmélkedésre, mert lelkileg nyitottabb lehetsz, mint bármikor máskor. Ha utazol, akkor figyelmesnek kell lenned, mert balesetveszélyes ez a nap.

 

Nyilas:

Ha vissza kívánsz vonulni egy kicsit, akkor kiváló erre ez a mai nap. Lelkileg és szellemileg tökéletesen feltöltődhetsz. Mivel rendkívül érzékeny vagy, ezért hallgatnod kellene ma a megérzéseidre, mert ezek nem csalnak meg.

 

Bak:

Próbáld meg olyannak látni a világot, amilyen az valójában. A tervezgetést és az újabb célok kitűzését halaszd el későbbre. Ha kevesebb fizikai energiát érzel, akkor töltsd pihenéssel ezt a napot. Murphy törvényes érvényes mára: ami el tud romlani, az el is fog.

 

Vízöntő:

A házasságokban, régi együttélésekben örömteli változások történnek, amely nagyon jó hatást gyakorolhat a kapcsolatotokra. Egy közeli jövőben bekövetkező dolog miatt a mai napon többet gondolhatsz, és ez miatt izgalom keríthet hatalmába. Nyugi, minden jól sikerül.

 

Halak:

A kulturálódásé legyen a mai nap, mert olyan művészi élmények érhetnek, amely miatt boldognak és kiegyensúlyozottnak érezheted magad. Felbukkanhat az exed, ennek hatására furcsa, vegyes érzések keríthetnek hatalmukba.