Horoszkóp 2020. március 4.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Ha még nem vagy szerelmes, akkor minden adott lesz a következő időben arra, hogy Ámor nyila a szíved közepébe fúródjon. Varázslatos pillanatokat élhetsz át akkor is, ha szülő vagy. Nagyon figyelned kell ma mindenre, mert figyelmetlenség hatására veszteséget könyvelhetsz el.

 

Bika:

Agytekervényeid az ötödik sebességbe kapcsolhatnak, ám gondatlanság miatt hiba csúszhat a számításaidba. És ez miatt könyvelésed kiadás oldala lendülhet nagyobb mozgásba. A párkapcsolatokra a kiegyensúlyozottság lehet a jellemző, amelynek oka a társad alkalmazkodása.

 

Ikrek:

Még az is lehet, hogy a munkahelyeden kiderül: pótolhatatlan vagy. A munkában olyan sikereket érhetsz el, amely miatt megveregetheted a saját válladat. Érdemes lenne a mai napon előhozakodni olyan dolgokkal a felettesednél, amely már hosszabb ideje foglalkoztat.

 

Rák:

A szerelem ege vakítóan kék lehet. Ami azt jelenti, hogy elégedettnek és boldognak érezheted magad a jelenlegi helyzet miatt. Akivel most jössz össze, azzal a személlyel olyan pillanatokat élhettek át, amelyet eddig talán csak a hollywoodi romantikus filmekben láthattál.

 

Oroszlán:

Érdemes lenne szűrővizsgálaton részt venni, mert olyan problémára derülhet fény, amely még időben elcsíphető, és nem okoz később nagyobb bajokat. Romantikus hangulatba is kerülhetsz, és ennek következtében rózsaszínben láthatod az egész világot.

 

Szűz:

A kommunikáció jegyében telhet a mai nap. Olyan téma is napirendre kerülhet, amely talán eddig a tabu témák táborába tartozott. A mai napon bármihez adhatod a neved, azzal a későbbiekben fantasztikus sikereket érhetsz el. A régi párkapcsolatokban nyugalom várható.

 

Mérleg:

Ha pénzről van szó, akkor ma a helyzet magaslatán állhatsz. Vagyis saját magadat hozhatod anyagilag előnyösebb helyzetbe. Lesz mit aprítanod a tejbe! Olyan váratlan találkozásban lehet részed, amely miatt feldobott hangulatba kerülhetsz.

 

Skorpió:

Még az is lehet, hogy a sors összehoz Mr/Mrs Tökéletessel: Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat. De nem csak az érzelmi, hanem az anyagi ügyeid is fellendülőben lehetnek. Ha most kell kiadnod jelentősebb összeget, ne idegeskedj, mert ez hozzájárulhat későbbi sikereidhez.

 

Nyilas:

A rokoni kapcsolataid válhatnak ma fontosabbá. De az is lehet, hogy ingatlannal kapcsolatos ügyek intézésére kerülhet sor. Kedvez a mai nap a selejtezésre, nemcsak a ruhadarabjaid között, hanem az életedben is. Megszabadulhatsz attól, aki visszahúz.

 

Bak:

A baráti kapcsolataidnak talán soha nem vetted még annyira hasznát, mint ezen a napon. Bármit kérhetsz tőlük, nincs olyan, amit ne tennének meg érted. Még akkor is értékelned kellene mindezt, ha ők önként sietnek a segítségedre. Pénzedre jobban vigyázz.

 

Vízöntő:

Olyan hírt hallhatsz, amely elgondolkodtat a saját életeddel, jövőddel kapcsolatban. Talán ennek hatására képes leszel olyan változtatni, ami a siker felé vezető útra fog terelni. Tölts több időt a szabadban, amely jó hatást gyakorol még a kedélyállapotodra is.

 

Halak:

Kedvez a mai nap utazásnak. Illetve ha tanulmányokat folytatsz, akkor könnyedén elsajátíthatsz bármit. És mivel a memóriád is tökéletesen működik, ezért amit ma megtanulsz, arra talán egész életed során emlékezni fogsz. Balesetveszélyes a nap, légy óvatos!