Horoszkóp 2020. március 3.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Nem kedvez a mai nap külföldi utazásnak. Ha mégis most utazol, akkor ezt csak jól felszerelt gyógyszere ládikóval tedd. Baráti kapcsolatok fontos szerepet játszhatnak az életedben. De baráttal ne kezdj közös ügyletbe, mert anyagi veszteséget könyvelhetsz majd el.

 

Bika:

A most kezdődő kapcsolatok tartósak és komolyak lesznek. A meglévő viszonyok a te magatartásodnak köszönhetően válnak még szorosabbá, szinte eltéphetetlenné. Ha vendégségbe készülsz, akkor olyan ajándékot vigyél, aminek te is örülnél.

 

Ikrek:

A házasságokban, meglévő, régi párkapcsolatokban fontos esemény történhet, amelynek hatására fontolóra vehetsz olyan dolgokat is, amelyről korábban úgy vélekedtél: elképzelhetetlen a megvalósulása. Anyagilag ma nagyon jól járhatsz.

 

Rák:

Talán az Újhold számlájára írható, hogy lehangoltság vehet rajtad erőt. De aztán olyan esemény történhet, amely miatt örömödben fülig érhet a szád. Tölts több időt a szabad levegőn, és meglátod, hogy ez milyen jót tesz testileg, lelkileg és szellemileg.

 

Oroszlán:

Mind a régebbi, mind az újabb kapcsolataid stabilak és nyugodtak lehetnek. A józanész felülkerekedhet a romantikán. Ezért képes lehetsz elfogulatlanul megoldani a felmerült problémákat. A meglévő párkapcsolatok még erősebbé válhatnak.

 

Szűz:

Hajlamossá válhatsz félrevonulni és hideg fejjel mérlegre tenni a kapcsolataidat. Ezek közül is első a magánéleted. A kedvesed viselkedése miatt talán búcsút inthetsz a közös életeteknek. Ne légy szomorú, a sors utadba sodorhatja Mr/Mrs Tökéletest.

 

Mérleg:

Furcsa kettősség uralkodhat el a lelkeden: egyfelől szólít a kötelesség, másfelől viszont nagyon jó lenne egy kicsit lazítani, szórakozni. A kötelesség legyen az első, mert ezt nem teljesíted, akkor a miatta létrejövő idegesség kiűzi az álmot a szemedből.

 

Skorpió:

A házasságokban, régi együttélésekben nagyon fontossá válik a mai napon a kommunikáció. Ugyanis olyan dolgokat is meg tudtok beszélni, amelyet talán eddig a szőnyeg alá söpörtetek. Meg kellene próbálni összehúzni a nadrágszíjat is.

 

Nyilas:

Valakinek a viselkedésével torkig lehetsz. Ne nyeld le a mérged, hanem mond el a véleményedet az illetőről. Mert nem fog megsértődni, hanem inkább elgondolkodik azon, amit mondtál. Ez az őszinteség jót tesz mindenféle kapcsolatodnak.

 

Bak:

Keresd azoknak az embereknek a társaságát, akiktől tanulhatsz. Mert amit ma hallasz, annak a későbbiekben nagy hasznát veheted. Közlekedés során légy nagyon óvatos, mert balesetveszélyes ez a mai nap. Ismerj mértéket italozásban, falatozáskor.

 

Vízöntő:

Még az is lehet, hogy a baráti kapcsolataidat felül kellene vizsgálni, mert van közöttük olyan személy, akiről kiderülhet, irigy, féltékeny rád, és többet árt, mint használ. Ha párkapcsolatban élsz, a pénz miatt feszültebb helyzet jöhet ma létre.

 

Halak:

Még az is lehet, hogy titkos szerelmi kapcsolat jöhet létre, amelyből ha nem is lesz életre szóló viszony, de hosszú ideig élvezhetitek egymás társaságát. Művészi élményben is részed lehet. De az is lehet, hogy új információ hatására másként látod a világot.