Horoszkóp 2020. március 2.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Amennyiben munkával töltöd a mai napot, akkor élvezni fogod annak minden percét. Különösen azért, mert fantasztikus eredményeket érhetsz el. Olyan váratlan esemény is történhet, amely miatt hirtelen azt sem tudod, fiú vagy-e, vagy lány.

 

Bika:

Még az is lehet, hogy olyan valaki állíthat be hozzád, akit akkor látnál a legszívesebben, amikor a hátad közepét. Kompromisszum késznek kellene ma lenned, mert így kerülheted el, hogy valaki telje mértékben elszipkázza az energiádat.

 

Ikrek:

Ha dolgoznod kell a mai napon, akkor éghet a kezed alatt a munka. De az is lehet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, akivel a kommunikáció felér kőkemény munkával. Hajlamos vagy ma a pénzszórásra, még akkor is, ha nincs túl sok összeg a bankszámládon.

 

Rák:

Kiváló a mai nap arra, hogy meditálj, önvizsgálatot tarts, és meríts erőt abból, hogy másoknak sietsz a segítségére. Nagyon jól rá vagy hangolódva mások igényeire, elvárásaira. Amennyire a lehetőségek engedik, siess ezeknek az embereknek a segítségére.

 

Oroszlán:

A személyes igényeid a mai napon talán háttérbe szorulhatnak. Jól tennéd, ha most önmagadról, illetve a saját életedről meditálnál. Valakinek az önzetlen segítségét értékelned kellene, ugyanis ez lenne a kiegyensúlyozott kapcsolatnak a titka.

 

Szűz:

Megtörténik, hogy kimondod: vége, nincs tovább. Olyan váratlan esemény, felismerés történhet, amelynek hatására világosan látod a helyzetedet. Ez a tisztánlátás segít hozzá, hogy lezárd végre azt, ami nem működik.

 

Mérleg:

A házasságokban, régi együttélésekben olyan feszültté válhat a helyzet, hogy talán még az is felmerülhet benned: nem akarod a kapcsolatot tovább folytatni. Nincs értelme az őszinte beszélgetésnek az erőltetése, mert partnered erre képtelen.

 

Skorpió:

Kissé nyugtalanabb lehetsz a mai napon, ez az oka annak, hogy hajlamossá válhatsz a heves kirohanásra, illetve még a kákán is csomót kereshetsz. Ha párkapcsolatban élsz, akkor társad teljes mértékben értetlenül állhat a magatartásoddal szemben.

 

Nyilas:

Még az is lehet, hogy legszívesebben szinte mindennel szembe fordulnál. Való igaz, változtatni kellene az életeden, de ezt ne akkor tedd, amikor a szívedben harag lakozik. Mert a harag a legrosszabb tanácsadó. Tölts több időt ma a szabadban.

 

Bak:

Az a legfontosabb, hogy ne fojtsd el a kreatív, váratlanul feltörő energiákat. Légy rugalmas, és állj készen a változásra. Vagy az éppen változó körülményekhez igyekezz alkalmazkodni. A párkapcsolatodat a féltékenység tönkre is teheti.

 

Vízöntő:

Még az is lehet, hogy valaki neked támadhat. Amivel a sors arra kívánja felhívni a figyelmedet, hogy itt az ideje a változtatásnak. Ne félj az ismeretlentől. Sokkal több lehetőség rejlik benne, mint aminek most búcsút kell intened. Utazás pompás lesz.

 

Halak:

Kiváló a mai nap ingatlannal kapcsolatos ügyek intézésnek, vagy az otthonodban tevékenykedésre. Olyan valakit is felhívhatnál, akivel már jó ideje nem beszéltél. Örülni fog a jelentkezésednek, és a kapcsolat új kerékvágásban folytatódhat tovább.