Horoszkóp 2020. március 1.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Még az is lehet, hogy a mai napon nem fogsz dolgozni, így aztán igazán nyugodtnak mondható a hétvégéd, amikor feltöltheted energiaraktáraidat. Ha rokonokkal tervezel közös programot, akkor minden a legnagyobb rendben lesz.

 

Bika:

Az a legjobb, ha most egész nap lógatod a lábad. Erővel és energiával töltekezhetsz, így aztán a későbbiekben képes leszel olyan tevékenységekre is, amelyektől eddig talán tartottál. Utazásra fantasztikus a nap.

 

Ikrek:

Minden irányból záporozni fognak rád az információk és neked nagyon jól oda kell figyelned a rejtett finomságokra, hogy kihalld mindazt, ami a sorok között megbújik. Ha szülő vagy, gyermekeddel közös program mindkettőtöknek jót tesz.

 

Rák:

Fokozott szellemi energiák és aktivitás lehet rád jellemző ma. Ha tisztában vagy a saját nézeteiddel, akkor képes lehetsz érthetően és kellő nyomatékkal hangot adni nekik. Csak azt ne felejtsd el, hogy néha fékezned kellene a tempót, és meghallgatni másokat.

 

Oroszlán:

Még az is lehet, hogy végeláthatatlan eszmecserékkel telik majd ez a nap. Az lenne a legjobb, ha te inkább a hallgatóság szerepét játszanád el. Ha ez sikerül, sokat fogsz tanulni az elhangzottakból. Értéktárgyaidra vigyázz, mert meglophatnak!

 

Szűz:

A kompromisszumkeresés lenne a mai napon a legfőbb dolgod. Ha nem így teszel, akkor olyan helyzetbe kerülhetsz, amely miatt a bizonytalanság érzése uralkodik el rajtad a saját jövődet illetően. Ha tanulmányokat folytatsz, jó eredményt érhetsz el.

 

Mérleg:

Energiaszinted ma valahol a fellegekben járhat. Talán arra kellene használnod ezt a napot, hogy végleg felszámold az elmaradásaidat. Nagyobb vásárlást ma bonyolítsd, illetve a ház körüli teendőket is most érdemes napirendre tűzni.

 

Skorpió:

Szíved minden vágya a mai napon a szépség és a harmónia. Kedvedet lelheted nemcsak művészeti alkotásokban, hanem például az otthonod csinosításában is. Szinte mindenki iránt meleg, baráti érzéseket táplálhatsz, és az is lehet, hogy új szerelmi kapcsolat alakul ki.

 

Nyilas:

Szeretetre, békességre, megértésre vágyakozhat. Amennyiben a hétvége valamelyik napján a vendéglátó szerepébe bújsz, akkor fontos, hogy minőségi alapanyagokból állítsd elő a menüt, amelyek beszerzésére kiváló ez a nap.

 

Bak:

A mai napon hihetetlen energiákkal rendelkezhetsz, és azt hatékonyan használhatod a kreatív önkifejezésre. A legjobb, ha most mindent egyedül csinálsz, mert a többiek könnyen az idegeidre mehetnek, és őrült helyzet alakulhat ki. Új feladat végzésére is jó a nap.

 

Vízöntő:

Remek alkalom kínálkozik arra, hogy új feladatot oldj meg, különösen, ha az valamilyen fizikai aktivitással is együtt jár. Ma rendkívül energikus vagy, ennek hatására úgy érezheted, valamit tenned kell, különben felrobbansz. Beteg hozzátartozóval törődj többet!

 

Halak:

Ha nem tudod helyes mederbe terelni az energiáidat, akkor azok könnyen betegség vagy baleset formájában törhetnek utat maguknak. Érdemes lenne a ház körül tevékenykedni, és szortírozni a holmijaid között.