Horoszkóp 2020. február 28.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Ha pénzről van szó, akkor a helyzet magaslatán állhatsz: olyan bevétel ütheti a markod, amelyet talán még a legszebb álmaidban sem láttál. Kedvez az idő külföldi utazásnak. Elgondolkodtató élményekben lehet részed.

 

Bika:

A mai nap nagyon fontos lehet, mert olyan esemény történhet, amely a fejlődésedet segíti. Szentelj külön figyelmet a benned rejlő motivációkra, beidegeződésekre, mert ezek hozzásegíthetnek ahhoz, amire vágysz.

 

Ikrek:

Még az is lehet, hogy olyan valakivel találkozol, akibe első pillantásra beleszerethetsz. A meglévő, régi kapcsolatokban olyan változásra van kilátás, amely miatt talán örömkönnyek csillognak majd a szemedben. Ha szülő vagy, légy következetes!

 

Rák:

Minden figyelmedet a munkára, a megélhetésre kellene fordítanod. Ha ez sikerül, akkor olyan eredményt érhetsz el, amely miatt dicséretben, elismerésben lesz részed. A szerelmi kapcsolatokban varázslatos pillanatokat élhettek át együtt.

 

Oroszlán:

A szerelem édes angyalkája telepedhet a válladra, amelytől boldognak és kiegyensúlyozottnak érzed magad. Talán ennek hatására juthat eszedbe az exed, és egy emlék elemi erővel törhet elő. Pénzügyek terén nagyobb óvatosságra lenne szükség.

 

Szűz:

Nem járnál olyan jól, ha ma csak magadra támaszkodnál, inkább működj együtt másokkal!  Akár üzleti, akár személyes vonalon, nem árt megvizsgálni a kapcsolatokban betöltött szerepedet. Felmerülhet benned a kérdés: a saját utamat járom?

 

Mérleg:

Hasznos lenne a mai napon önvizsgálatot tartani, mert nagyon fontos dolgokra jöhetnél rá az életeddel kapcsolatban. Hallgass most a megérzéseidre! Közlekedés során őrült helyzet alakulhat ki, figyelj rá, hogy ne gyere ki a sodrodból!

 

Skorpió:

A szokásosnál többet foglalkozhatsz pénzügyi kérdésekkel, főleg a közös elszámolású pénzek állhatnak figyelmed fókuszában. Valami túl szép lesz ahhoz, hogy igaz legyen. Ne menj bele olyasmibe, amiből könnyedén jön a pénz!

 

Nyilas:

Olyan események történhetnek, amely hatására közelebb kerülhetsz a saját érzelmeidhez, és jobban foglalkoztathatnak éned mélyebb rétegei. Ez azért van rendben, mert olyan konstellációk alakulhatnak ki, amelyek lehetővé teszik az eredményes önvizsgálatot.

 

Bak:

Még az is lehet, hogy nem evilági témák foglalkoztatnak. Például a halál utáni élet kérdései is jobban érdekelhetnek, mint máskor. A kérdéseidre olyan választ kaphatsz, amelyek miatt a biztonságérzeted erősödhet. A szerelem egén viharfelhők tornyosulhatnak.

 

Vízöntő:

Remek alkalom kínálkozik arra, hogy olyasvalamibe fogj, amiből a későbbiekben nagyobb hasznod lesz. Bírságveszélyes ez a mai nap, ezért tartsd be a szabályokat, ellenkező esetben kiadásra számíthatsz.

 

Halak:

Szellemileg fáradhatatlan lehetsz. Olyan tevékenység végzésére nyílhat lehetőség, amelyet nagyon szívesen csinálsz, kiterjesztheted a látókörödet és fejlesztheted önmagad. Az exedről olyasmit hallhatsz, ami összeszorítja a szívedet.