Horoszkóp 2020. február 25.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Az lenne az igazi, ha a mai napon élveznéd az otthonod melegét, meghittségét, és kerülnéd az olyan helyeket, ahol tömegek fordulnak meg. A hivatalos rendezvényeken minden másként alakulhat, mint ahogyan azt gondolod.

 

Bika:

Alkalmas a mai nap arra, hogy kifejezésre juttasd a törekvéseidet. Mindenféle cirkusz nélkül el tudod érni mindazt, amit akarsz. Kiváló a mai nap arra is, hogy csak olyan dolgokat tegyél meg, amelyekhez kedvet érzel. Hívj fel egy régi barátot!

 

Ikrek:

Amennyiben a mai napon dolgoznod kell, éghet a kezed alatt a munka. Ha párkapcsolatban élsz, akkor ne zárkózz el attól, amit a társad szeretne! Kiváló a mai nap az őszinte beszélgetésre és a tabu témák boncolgatására is.

 

Rák:

Te is érezheted a mai napon, hogy változtatásokra lenne szükség. Úgy tűnik, semmi sem folytatódhat a régi kerékvágásban. Beszélj a téged foglalkoztató dolgokról egy régi baráttal, aki jól ismer, mert bölcs tanácsot kaphatsz tőle.

 

Oroszlán:

Egy kapcsolat mélységei tárulhatnak fel előtted, és ennek hatására képes leszel olyan változtatásokra, amelyekről korábban talán úgy gondoltad, soha nem fognak menni. A tudomásodra juthat valami, ami jót tesz az önbizalmadnak.

 

Szűz:

Ha egy mód van rá, akkor ma töltsd szórakozással a napot. Ne menj bele komolyabb vitákba, mert most olyan valakivel rúghatod össze a port, akivel nagyon nem kéne.  Olyasmire bukkanhatsz most, amitől boldog lehetsz.

 

Mérleg:

Még az is lehet, hogy a féltékenység zöld szemű szörnyetege felüti a fejét. Mielőtt kiásnád a csatabárdot, érdemes lenne elgondolkodni az elmúlt napok történésein. Ha erre képes leszel, a féltékenységnek nyoma sem lesz.

 

Skorpió:

Ha szeretnél megszabadulni néhány felesleges kilótól, akkor ma kéne elkezdeni az életmódváltást: egészségesebb táplálkozás, testmozgás, énidő. Nem folytathatod úgy az életed, ahogy eddig, annak az egészséged látná kárát.

 

Nyilas:

Talán képes leszel a túláradó energiáidat megfelelő mederbe terelni a mai napon, ennek pedig a magánéletedben lesznek előnyei. Amennyiben a partnerednek a korábbi kapcsolatából van gyermeke, akkor az idegeid most megfeszülhetnek miatta.

 

Bak:

Tudatosítsd magadban, hogy mindannyian emberek vagyunk! Így nem lesz annyira kiábrándító ez a mai nap. Nem kellene a partneredet sem idealizálni – így elkerülheted a csalódást. Ma kellemes gasztroélményben lehet részed.

 

Vízöntő:

Még az is lehet, hogy a mai napon elnyered az állatöv legjobb vendéglátója címet. Kiváló ez a kedd a holmijaid szortírozására, de nagyobb takarítást és az otthonod szépítését is célszerű most napirendre tűzni.

 

Halak:

Nagyon úgy néz ki, hogy magas hőfokon égsz a mai napon. Előfordulhat, hogy végre teljes mellszélességgel kiállsz azért, amiben hiszel, és amiről úgy gondolod, hogy jó. Az exedről hírt hallhatsz most.