Horoszkóp 2020. február 22.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

A munkahelyeden olyan események történhetnek, amiktől nehezebben jön majd álom a szemedre. Légy sokkal körültekintőbb, mint korábban bármikor, mert így kerülheted el a kellemetlen, akár veszteséggel is járó helyzetet!

 

Bika:

Nem érdemes ma tárgyalásokat folytatni, és a fontosabb ügyeket se ma intézd! Vitás kérdésekbe nem kéne belebonyolódni, mert ebből vesztesen kerülhetsz ki. Külfölddel kapcsolatos ügyeken most nincs áldás, ezért ha teheted az utazást halaszd el.

 

Ikrek:

Az egészséged megőrzésére fordíts sokkal nagyobb figyelmet, mert így elkerülheted egy tartós betegség kialakulását! Előfordulhat, hogy olyan esemény történik, amelynek hatására az ezotéria, a láthatatlan világ felé fordulsz. Légy résen, mert valaki becsaphat!

 

Rák:

A párkapcsolatban szinte vágni lehet a feszültséget. Talán életed párja arra gyanakszik, hogy nem jársz a becsület, a hűség és a tisztesség útján, ezért nagyon fontos, hogy teljesen egyértelműen viselkedj.

 

Oroszlán:

A mai napon inkább szórakoznál, nem munkával töltenéd az időt, de a „nemszeretem” dolgokat is derűsen fogadod. Megbeszéléseid remekül alakulhatnak, és új kapcsolatra is szert tehetsz, ami később a segítségedre lesz.

 

Szűz:

A mai napon csodás lehetőség kínálkozik arra, hogy rövid kiruccanást tegyél csak úgy, a szórakozás, a kikapcsolódás kedvéért. Ennek a szerencsés helyzetnek köszönheted, hogy nemcsak a segítő szándékú embereket, de a pénzt is magadhoz vonzod.

 

Mérleg:

Ma nem szimplán szerencsés vagy, hanem annál is több. Ha a szinglik táborához tartozol, és az interneten keresed a társad, akkor olyan valakit sodorhat utadba az élet, akiért érdemes harcolni.

 

Skorpió:

Valószínűleg ma nem sok kedvet érzel a munkához, egyszerűen nem érdekel semmi, és a legszívesebben szórakozással töltenéd a napot. Vegyél hát ki szabadságot, ha teheted! Baráti ebéd nagyon jól sikerülhet.

 

Nyilas:

A mai napon kevesebb az energiád, mint általában. Jó lenne, ha nem foglalkoznál semmivel, mert most inkább csak felszínes eredményre jutsz. A testmozgás most mindennél fontosabb, mert ettől nemcsak fizikailag, hanem lelkileg és szellemileg is jobban érzed magad.

 

Bak:

Még az is lehet, hogy olyan esemény történik, aminek hatására rebellis hangulatba kerülsz. Meg kell próbálnod higgadtnak maradni, mert ha másképp teszel, éppen az ellenkezőjét éred el, mint amit szeretnél. A pénzedre jobban ügyelj!

 

Vízöntő:

Légy nagyon óvatos és körültekintő, mert meglophatnak, és könnyfakasztó események történhetnek veled. Valaki rád bízhatja a titkát, ami szorosabbá teszi a kapcsolatotokat abban az esetben, ha nem adod tovább a rád bízott információt.

 

Halak:

A baráti kapcsolatok között van olyan, amelyik most nem állja ki a próbát, de ne hullass miatta könnyeket, nem érdemli meg! A munkádban változásokra van kilátás, de valószínűleg még semmi konkrétumot nem ismersz ezzel kapcsolatban. Ne aggódj, minden rendben lesz!