Horoszkóp 2020. február 21.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

A körültekintésre és a diszkrécióra a mai napon egyszerűen alkalmatlan vagy. Előfordulhat, hogy valakivel anyáskodsz majd, akit ez a stílus meglep. Régi témában megváltoztathatod a véleményed, és emiatt sikert érhetsz el.

 

Bika:

A mai napon erősebb lesz a szeretetigényed: adni és kapni is többet szeretnél. Minden kapcsolatod – legyen szó baráti vagy egyéb viszonyról – szorosabbra fűződik. A szerelmi viszonyokban ma megfontoltan kéne cselekedned.

 

Ikrek:

Kiváló a nap arra, hogy tartósan elkötelezd magad valaki vagy valami mellett. Minden cselekedeted sikerre van ítélve. Alkalmas a mai nap arra, hogy valakire kedvező benyomást tegyél, és remekül tudod képviselni a saját érdekeidet is.

 

Rák:

Vidám, barátkozó hangulatban leszel a mai napon. Élvezd ki a helyzetet! Mondd el másoknak, hogy szereted őket és figyeld meg, ahogyan ennek hatására felderül az arcuk! Mindenféle üzleti ügy bonyolítására, valamint nagyobb vásárlásra is jó a nap.

 

Oroszlán:

Annyira hiteles, amit mondasz, hogy képes vagy még olyanokra is hatást gyakorolni, akik eddig nem értettek egyet veled. Könnyedén és jól tudsz kommunikálni, ha csapatmunkáról van szó, akkor hatékony leszel. Váratlan lehetőségre ne mondj nemet!

 

Szűz:

Ma figyelmetlenebb leszel a szokásosnál, ezért jobb, ha minden fontos dolgot elhalasztasz. Kapcsolataid is bonyolultabbá válhatnak, elsősorban a te viselkedésed miatt. Egy kényes kapcsolatban tisztázhatod a helyzetet.

 

Mérleg:

A problémás emberi kapcsolataid rendezését halaszd el, mert sajnos ma annyira elfogult lehetsz, hogy egymást érhetik a rossz döntések. Ha szükséged van valakinek a támogatására, akivel már jó ideje nem kommunikálsz, vedd fel vele a kapcsolatot!

 

Skorpió:

Képes vagy minden problémát érzelmi kitörések nélkül megbeszélni, ezért ma legyenek terítéken a fontos dolgok! Azt azért tartsd szem előtt, hogy minden fricskád és elejtett megjegyzésed megsebezhet valakit.

 

Nyilas:

A mai napon legyél kezdeményező, bármilyen kapcsolatról is legyen szó! Kellemes meglepetésben is részed lehet. Fontos, hogy ne titkold el az érzelmeidet, és az örömödet oszd meg másokkal, illetve légy minél nyitottabb másokra!

 

Bak:

Még az is lehet, hogy a mai napon új kapcsolat kiépítésére kerül sor. Olyan valakivel hozhat össze a sors, akinek a hatására másként látod majd a világot. A munkahelyeden egy kolléga aknásíthatja a terepet a hátad mögött, ezért légy résen!

 

Vízöntő:

Ma minden simán mehet. Még az is lehet, hogy egy új románc vagy egy jó üzleti, esetleg személyes kapcsolat fantasztikus eredményt hoz, amitől hosszabb időre boldog leszel. Egy kis testmozgás jót tenne a testednek és a lelkednek is.

 

Halak:

Még az is lehet, hogy romantikus hangulatba kerülsz, vagy a munkahelyeden történő események miatt leszel vidám és bizakodó. Előfordulhat, hogy semmit sem teszel, egyszerűen csak hagyod megtörténni a dolgokat, ami most kifejezetten jó döntés…