Horoszkóp 2020. február 19.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

A munkára, megélhetésre kellene összpontosítanod, ugyanis az élet ezen területén most arra van szükség, hogy koncentráltan figyelj másokra és az elvégzendő feladatokra. Hajlamos lehetsz ma ellenkezni a feletteseddel, amiből semmi jó nem származhat.

 

Bika:

Olyan időszak veszi kezdetét, amikor elég a kisujjadat megmozdítanod ahhoz, hogy a pénz álljon a házhoz, banki ügyintézésre például tökéletesen alkalmas ez a nap. Egyéjszakás szerelmi kalandba bonyolódhatsz, ami felvillanyozhat.

 

Ikrek:

Ma minden simán megy, még akkor is könnyen veszed az akadályokat, ha adódik egy-egy nehezebb helyzet. Jó alkalom nyílhat a mai napon arra, hogy a korábban kialakult vitás kérdéseket tisztázd. Váratlan találkozás boldoggá tehet.

 

Rák:

A mai napon erősebb lehet benned a vágy, hogy kifejezésre juttasd a szeretetedet azok iránt, akikhez kötődsz. Lépje a tettek mezejére, mutasd ki, amit ki kell! Ha valakivel problémáid vannak, akkor most megtalálhatod a megoldást.

 

Oroszlán:

Ámor nyila ma a szíved közepébe fúródhat. Ha már szerelmes vagy, akkor most sokkal fontosabbá válik a kedvesed, mint eddig bármikor. Szinte bármire képes vagy, hogy örömöt okozz neki. Pénzügyeid jól alakulhatnak.

 

Szűz:

A mértékletesség legyen a mai nap jelszava! Jól érezheted magad a bőrödben akkor, ha nem viszel túlzásba semmit. Amennyiben szülő vagy, a gyermekeddel olyan dolgokról beszélgethetsz, amelyek mindkettőtök számára fontosak.

 

Mérleg:

Itt az ideje, hogy hangot adj mindannak, ami az elmúlt időben foglalkoztatott és annak is, ami tabuként volt kezelve. Vidám és barátkozó hangulatban leszel, aminek hatására még a mosolyszünetet is feloldhatod bizonyos emberekkel.

 

Skorpió:

Minden figyelmed a pénz megkeresésére és megtartására irányul. A következő hetekben egymást érhetik azok az események, amelyek a pénztárcádra gyakorolnak nagyobb hatást. Baráti kapcsolat fontosabbá válhat.

 

Nyilas:

A hallatlanul nagy terhek ellenére jó lehet ma a hangulatod, azonban ettől függetlenül hasznodra válna egy kis pihenés, felüdülés. Kávézz például egy olyan személlyel, akivel korábban sokkal szorosabb volt a kapcsolatod, mint most!

 

Bak:

A mai napon a titkok játszanak központi szerepet az életedben. Ha van titkolnivalód, akkor ma jó lenne, ha semmiképp sem derülne ki semmi, mert kifejezetten kellemetlen helyzetbe kerülhetsz miatta. Nem árt felfedni ezt a titkot, de ne ma tedd!

 

Vízöntő:

Kiváló ez a nap a csapatmunkára: most mások segítségére van szükséged ahhoz, hogy jó eredményt érj el. A szerelmi viszonyokban boldog pillanatokat élhetsz át. A baráti kapcsolatok terén vannak elintéznivalók – tedd meg te az első lépést!

 

Halak:

Minden gördülékenyen megy a pozitív kisugárzásodnak köszönhetően. Ha állást változtatnál, akkor most lépj a tettek mezejére! Előfordulhat, hogy gyengéd érzelmeket kezdesz táplálni egy számodra eddig távolabbi személy iránt, ami meglep.