Horoszkóp 2020. február 18.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Ámulatba ejtő módon átlátsz az embereken. A megérzéseid átlagon felül működnek, hallgatnod is kellene rájuk, mert így kerülheted el a nehéz helyzeteket. A munka most nehezen megy, mert kevés kedvet érzel hozzá.

 

Bika:

Még az is megtörténhet, hogy érdeklődésed az okkult, misztikus témák iránt mélyebb lesz ma. A pénzedre jobban kellene vigyáznod, illetve akkor, ha nem az anyagiak lesznek fókuszban a mai napon, viszonylag nyugodt maradhatsz este is.

 

Ikrek:

Fokozott érzékenység lehet rád jellemző ma, ezért azon, amit korábban észre sem vettél, most könnyebben elsírhatod magad. Ennek tudatában próbáld meg nem mellre szívni a dolgokat, amik elhangzanak.

 

Rák:

Amennyiben a mai napon nem lesz központi témád a pénz, akkor nyugodtnak és kiegyensúlyozottnak érezheted magad. Ha szülő vagy, csemetédnek szüksége van a tanácsodra, a figyelmedre, és arra, hogy megmutasd a kivezető utat egy nehéz helyzetből.

 

Oroszlán:

Még az is lehet, hogy előtör benned egy régi emlék, ami egykor könnyeket csalt a szemedbe. Ez nagymértékben befolyásolhatja a hangulatodat, de fontos, hogy a környezeteddel ezt ne éreztesd. Nem érdemes elrontani emiatt más örömét.

 

Szűz:

A szerelmi kapcsolatokban felütheti fejét a féltékenység. Arra azért ügyelj, hogy ne hangozzanak el olyan mondatok, amelyek után már nem lehet ott folytatni, ahol abbahagytátok. Pénzügyek miatt ne idegeskedj, pláne, ha nem tudsz rajta változtatni.

 

Mérleg:

Még az is lehet, hogy egy rokonnal, közeli hozzátartozóval úgy összekülönböztök, hogy a „haragszomrád” hosszabb ideig is eltart majd, és ettől szenvedni fogsz. Hogy ezt elkerüld, számolj el tízig, mielőtt megszólalsz!

 

Skorpió:

A legfontosabb az egészséged, konkrétabban annak a megőrzése legyen! Valakit hazugságon kaphatsz, de ne tedd a helyzetét még nehezebbé, inkább próbáld meg az ő szemüvegén keresztül megérteni a helyzetet. Az éremnek mindig két oldala van.

 

Nyilas:

Ha dolgozol, lehet, hogy olyan feladatot bíznak rád, ami nehezedre fog esni. Talán jobban vágysz most a magányra, mint korábban bármikor, ezért szakíts időt arra, hogy el tudj vonulni! Egy kis meditálás a javadra válna.

 

Bak:

Lehet, hogy elégedetlenséggel tölt el az egzisztenciális helyzeted ma, vagy a munkahelyeden történnek változások, amitől aggodalmaskodóvá válsz. Ha valakivel megosztod a problémád, máris könnyebbnek érzed majd az életed.

 

Vízöntő:

Legszívesebben álmodozással töltenéd az egész napot, mintsem józan gondolkodással. Jó lenne, ha ma nem foglalkoznál kifogástalan logikát és okfejtést igénylő tennivalókkal. Kulturális program feldobottá tehet, és ez a párkapcsolatodra is kihat.

 

Halak:

Próbálj meg lefaragni abból a vágyadból, hogy másokra erőltesd a saját gondolkodásmódodat, mert így elkerülheted a feszültséget. Amennyiben beteg személy van a környeztedben, akkor a mai napon légy a segítségére, törődj vele többet!