Horoszkóp 2020. február 17.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Kevés esély van rá, hogy ma lógasd a lábad. Meg kell fognod a munka végét, és olyan feladatot is muszáj lesz elvégezned, amihez nincs kedved. Kiváló a mai nap selejtezésre, a feleslegtől való megszabadulásra.

 

Bika:

Érdemes lenne a mai napon a vendéglátó szerepébe bújni, és kipróbálni a konyhában egy új receptet, amivel elkápráztathatod azokat, akiket később vendégül látsz. Tölts több időt a szabadban, töltsd fel a testi és lelki energiaraktáraidat!

 

Ikrek:

Az lenne a legjobb, ha a mai napot azokkal töltenéd, akiket igazán szeretsz, ugyanis a hatásukra egészen másként láthatod az életedet, a jövődet, mint eddig. Egy váratlan találkozás tarthat most izgalomban.

 

Rák:

Egy izgalmas beszélgetés új gondolatokat ébreszthet benned. Még a legrégebbi barát vagy ismerős részéről is érhet meglepetés a mai napon téged. Amennyiben szülő vagy, gyermekeddel szervezz közös programot!

 

Oroszlán:

A mai napon csinálj valami egészen mást, mint általában! Lazíts, egyszerűen csak hagyd, hogy a dolgok maguktól megtörténjenek. Olyan valakit is felhívhatnál, akivel régóta nem beszéltél, és aki nagyon fog örülni a jelentkezésednek.

 

Szűz:

Éberebb és szellemileg frissebb lehetsz a mai napon, mint korábban. Sok dolgot fogsz érdekesnek és izgalmasnak találni. A megérzéseid is átlagon felül működhetnek, és ami eddig megoldhatatlannak tűnt, arról az ellenkezője derül ki.

 

Mérleg:

Remek alkalom kínálkozik ma arra, hogy megbirkózz azokkal a régi problémákkal, amelyekről eddig úgy gondoltad, képtelenség megoldani. Ez már önmagában jókedvre sarkallhat, de az is, ha összefutsz egy régi ismerőssel.

 

Skorpió:

Nem leszel a jól bevált rutin rabja, ami jó dolog: egész nap új ötleteid támadnak. Most csak jegyezd le ezeket egy papírra, és majd máskor próbáld kidolgozni részletesen. Jobb lenne, ha a fontos döntéseket is elnapolnád.

 

Nyilas:

Eszmecseréid ösztönzőleg hatnak most rád, és igen izgalmasnak ígérkezik mindenféle kommunikáció. A barátokkal együtt töltött idő is fantasztikus lesz. Ha még közös főzőcskézésbe is kezdtek, akkor tökéletesnek érezheted ezt a napot.

 

Bak:

A felettesed olyan dolgokkal állhat elő, amiktől a hajszálaid égnek állnak. Most ne mondj ellent, még akkor sem, ha tudod, amit szeretne, őrültség. Mosolyogj, bólogass, és kérj tőle tanácsot, hogyan csináld azt, amit elvár tőled.

 

Vízöntő:

Közlekedés során őrült helyzet alakulhat ki, ezért ne rohanj, ne kapkodj, és még a sárga jelzésen se hajts át! Találkozhatsz valakivel, akinek az életstílusán megdöbbensz. Ha tanulsz, ma jól fog fogni az agyad az iskolapadban.

 

Halak:

A különlegességek iránti vágyad erősebb az átlagosnál. Próbálj hát eljutni a lehetőségeid szerint valami igazán különleges, egyedi helyre. Mivel nyitott vagy mindenféle újdonságra, ezért a sors ma utadba sodorhat egy különc személyt.