Horoszkóp 2020. február 15.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Törekedj arra, hogy mindenkivel félreérthetetlen formában közöld a gondolataid legjavát! Megeshet, hogy a mai napon új barátra teszel szert, egy régi, kényes témát pedig újfajta megvilágításban láthatsz.

 

Bika:

Próbálj meg a mai napon kicsit tapintatosabban viselkedni, mert olyan valakit haragíthatsz magadra, akit nagyon nem kellene. Nagyon fontos, hogy betartsd a szabályokat, mert megbírságolhatnak. A párkapcsolatokban kisebb vita alakulhat ki.

 

Ikrek:

A mai napon olyan dolog juthat a tudomásodra, ami nemcsak elgondolkodtat, de olyan tettekre is ösztönöz, ami jó hatással lesz a jövődre. Ha szülő vagy, csemetéd miatt büszkének, boldognak érezheted magad.

 

Rák:

Kissé ingerlékenyebb vagy, illetve a harcias alakokat vonzhatod most magadhoz. Ismét csak hasznodra válna az önvizsgálat, mert az elfojtott düh vagy frusztráció lehet mindennek az oka.

 

Oroszlán:

A pénz a mai napon amilyen gyorsan jön, olyan gyorsan megy is. Ha elégedetlen vagy a munkáddal, akkor lépj a tettek mezejére, mert most sikert arathatsz az életnek ezen a területén. A testmozgást ne hanyagold!

 

Szűz:

A mai napon képessé válhatsz az átfogó szemléletmódra, és kellő előrelátással tudsz tervezni. Másokkal szemben nagyobb türelmet kellene tanúsítanod, a szervezőkészséged ennek köszönhetően hatékonyabbá válhatna. Vásárlásra jó a nap.

 

Mérleg:

A mai napon jobban megértheted önmagadat és rájöhetsz, mit is akarsz valójában. Felismerheted, hogy akkor viszed a legtöbbre, ha másokkal együttműködsz. Következésképpen üzleti ügyeid és megbeszéléseid ma bizonyára kedvezően alakulnak.

 

Skorpió:

Törekedj olyan ismeretek megszerzésére, amelyek az Univerzum és a benne elfoglalt helyed jobb megértését szolgálják, mint például vallás, filozófia, idegen kultúrák. Az ezotéria háza táján is van mit keresned: felismerés pozitív hatást gyakorol a párkapcsolatodra.

 

Nyilas:

Most megértheted, hogyan illeszkednek mindennapi életed kis darabkái egy egyetemes mintába. Ennek nyomán mélyebb önismeretre tehetsz szert és a kis világod is minden téren sokkal gazdagabbá válhat. Felbukkanhat valaki a múltból…

 

Bak:

Mindenféle üzleti tranzakció, jogi ügyek vagy értékesebb vásárlások szempontjából kiváló ez a nap. Ráadásul olyan valakivel találkozhatsz, akinek a hatására változhat a gondolkodásod: amiről eddig negatívan vélekedtél, az most fordítva lesz.

 

Vízöntő:

Amennyiben szülő vagy, gyermeked miatt kissé nehezebbnek érezheted az életed. De az is lehet, hogy olyan változás történik, amitől át kell szervezned a mindennapjaidat. Murphy törvénye is erősen működik: ami el tud romlani, az el is fog.

 

Halak:

Elméd tiszta és éles, optimizmusod határtalan, kis önfegyelemmel még a legnehezebb problémákkal is meg tudsz birkózni. Nyitottá válhatsz új eszmék és információk iránt. Gondolatébresztő, illetve nem evilági témák tanulmányozására is kiváló a nap.