Horoszkóp 2020. február 13.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

A mai napon valószínűleg sokat fogsz kommunikálni, többnyire a te kezdeményezésedre. Úgy érezheted, muszáj valakivel megbeszélni a dolgokat, nagyon közlékeny leszel. A párkapcsolatra a béke és a nyugalom lehet jellemző.

 

Bika:

Elméd éber és fáradhatatlan, világosan látod céljaidat, szándékaidat. Új élmények után vágyakozol, és igencsak mehetnéked támad. Fogd hát magad, és utazz el, ha ez lehetséges, mert olyan tapasztalatokra tehetsz szert, amelyeknek nagy hasznát veszed.

 

Ikrek:

A mai napon talán be vagy táblázva, de termékeny lehetsz így is. Megbeszélés jól sikerülhet, ha pedig tanulmányokat folytatsz, nagyon jó eredményt érhetsz el. Partnered rokona most felidegesíthet.

 

Rák:

Fontos híreket kaphatsz, ami örömre ad okot. Ha valakivel kényes témáról kell beszélni, akkor a mai nap alkalmas erre, mert jól működik a diplomáciai érzéked. Pénzügyek terén semmi nem alakul úgy, ahogy szeretnéd.

 

Oroszlán:

Ha valakivel valamit közölnöd kell, akkor erre remek alkalom kínálkozik. A szerelmi kapcsolatokban fogd vissza magad, ne parancsolgass, mert a kedvesednek elege lesz az egészből, és a menekülési útvonalat fogja keresni. Vásárlásra jó az idő.

 

Szűz:

A kíváncsiságod a mai napon nem ismer határokat. Még a leghétköznapibb dolgokban is értelmet keresel, sőt, az is lehet, hogy spirituális dolgok kezdenek el érdekelni. Váratlan találkozás miatt kínos pillanatokat élhetsz át.

 

Mérleg:

Minden kommunikációval és szervezéssel kapcsolatos feladat szempontjából kedvező ez a nap. Akár új tanulmányokba is belekezdhetsz. Ha vannak titkaid a párkapcsolatban, nagyon vigyázz rájuk, mert ha kitudódnak, nagy botrány lehet belőlük.

 

Skorpió:

Még az is lehet, hogy a szokásosnál többet fogsz kommunikálni, de ne akard önző módon megközelíteni a dolgokat, inkább próbáld meg visszafogni magad, mert így kerülheted el, hogy heves ellenállásba ütközz.

 

Nyilas:

Még az is lehet, hogy több lesz a mai napon az agresszív ember a környezetedben, ezért nagyon fontos, hogy minden helyzetben megőrizd a hidegvéredet, mert így elkerülheted az embert próbálónak bátran nevezhető helyzeteket.

 

Bak:

Iszonyatosan nagy energiákkal rendelkezel, ezért érezheted úgy, hogy nincs előtted lehetetlen. Előfordulhat, hogy annyira be leszel fogva, hogy már eleve felidegesíted magad. Ha tartoznak neked, akkor ma sikeresen visszaszerezheted azt, ami jár neked.

 

Vízöntő:

Képes leszel a mai napon a nyílt és világos eszmecserére, de fel kell készülnöd a véleménykülönbségekre, illetve ellenállásba is ütközhetsz. Kompromisszumra van szükség, amit nem olyan könnyű elérni, de neked most még ez is összejöhet.

 

Halak:

Ingatlannal kapcsolatos ügyeket most érdemes intézni. Ha mesteremberre lenne szükséged, akkor olyat találhatsz, aki megbízható, ám a tudását meg kell fizetned. Baráti kapcsolatban feszültség jöhet létre, ami a viszony felbomlásához is vezethet.