Horoszkóp 2020. február 8.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

A titkok napja lehet a mai, amikor olyan információ birtokába kerülhetsz, amit legszívesebben azonnal világgá kürtölnél. Ezt ne tedd meg, mert olyan pletyka alakulhat ki, amitől rendkívül kellemetlen helyzetbe hozhatod magadat.

 

Bika:

A házasságokban, régi együttélésekben a társaddal a kapcsolatod kiegyensúlyozott lehet a te viselkedésednek köszönhetően. Úgy tűnik, mintha neked sokkal fontosabb lenne a viszonyotok, és ezért nagyobb áldozatokat is képes vagy meghozni érte…

 

Ikrek:

Az egészségedre jobban kellene ügyelned. Ha orvosi vizsgálatra kerülne sor, akkor meg kell acélozni az idegeidet, mert őrjítő helyzet jöhet létre. Valakinek a viselkedése miatt duplán fáradhatsz ma. Ne mérgelődj, felesleges!

 

Rák:

Varázslatos pillanatokat élhetsz át, ha szerelmes vagy. Ha még nem talált el Ámor nyila, akkor a mai napon meglepetten tapasztalhatod, hogy valaki iránt egészen másként érzel, mint korábban. Nyílt ellenséged ma nem tétlenkedik.

 

Oroszlán:

Szexuális étvágyad és érzelmeid megerősödhetnek, elmélyülhetnek, felfokozódhatnak. Mélyebben elgondolkodhatsz a fontosabb kapcsolataidon, ami néha nem is árt.

 

Szűz:

A most kezdődő kapcsolatod főszereplői a felfokozott és heves érzelmek. Ez a munkádban is meg fog mutatkozni, de különös módon most mindez hatékonyabbá tesz. A pénzedre jobban ügyelj!

 

Mérleg:

A sors lehetőséget kínál arra, hogy belebonyolódj egy olyan szerelmi kapcsolatba, ami a testiségre épül, és amiben a léleknek nem sok szava lesz. Kiváló a mai nap arra, hogy nagyobb vásárlást bonyolíts.

 

Skorpió:

Izgalmi állapotba kerülhetsz és keresheted a kiutat a mindennapokból. Szerelembe eshetsz valakivel, meglévő kapcsolatod ellenére is. Az érzelmeid most igen intenzívek, de ez a fellángolás nem lesz hosszú életű. A féltékenység érzését próbáld meg legyőzni.

 

Nyilas:

Irigység, bűntudat vagy más negatív érzések bonyolíthatják a mai napon a kapcsolatodat. Ezeket az energiákat legjobb, ha célirányosan használod fel és a partnereddel megbeszélitek az esetleges problémákat. A végén még ez segít majd egymásra hangolódni…

 

Bak:

Nagy lángon égsz ma minden emberi kapcsolatodban, de ez nem feltétlenül kellemetlen. Ne zárkózz el attól, hogy őszinte légy és a dolgok mélyére nézz! Ne állj ellen, ha változtatásokra van szükség, engedd átalakulni a párkapcsolatodat is!

 

Vízöntő:

Kreativitásod ma szárnyakat kaphat. Ülj el és hangolódj rá önmagadra! Hajlamossá válhatsz arra, hogy felkerüljön szemedre a rózsaszín szemüveg – így az sem kizárt, hogy később csalódásban lesz részed…

 

Halak:

Váratlan fordulatok léphetnek fel kapcsolataidban. Az, hogy ezeket hogyan fogadod, a kapcsolat milyenségétől és saját rugalmasságodtól függ. A most kezdődő viszonyok különlegesek lesznek.