Horoszkóp 2020. február 6.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

A párkapcsolatokban olyan változások várhatók, amelyektől még szorosabbá válik a viszonyotok. A közvetlen környezetedben kiderülhet valakiről, hogy álnok. A viselkedésén teljes mértékben ledöbbensz, lehet, hogy meg is szakítod vele a kapcsolatot.

 

Bika:

Ma alapos munkát végzel: szervezetten, tervszerűen láthatod el a feladataidat, odafigyelsz a részletekre. Valószínűleg semmit nem kell majd utólag átdolgoznod. A párkapcsolatokban a béke most kizárólag rajtad és a viselkedéseden áll vagy bukik.

 

Ikrek:

Minden olyan tanulmány vagy feladat szempontjából kedvező ez a nap, ahol koncentrált figyelemre van szükség. Nagyszerű alkalom kínálkozik arra is, hogy a terveidet felülvizsgáld: rájöhetsz, hogyan és min kell változtatnod.

 

Rák:

Elméd rendezetten működhet, jól tudsz összpontosítani. Ma különösen óvatos lehetsz és villámgyorsan el tudsz igazodni a részletek kusza hálójában. A pénzedre jobban vigyázz!

 

Oroszlán:

Itt a ragyogó alkalom, hogy átgondold az életedet, a terveidet, a kapcsolataidat, hogy lásd mi az, ami működik, és mi az, ami nem. Eközben rengeteget tanulhatsz saját magadról is. Beteg személynek légy a segítségére!

 

Szűz:

Ez egyike azoknak a napoknak, amikor legszívesebben meglógnál a munkahelyedről. Úgy érezheted, agyonnyom a kötelesség, és ezért nem teheted azt, amihez igazán kedved lenne. Türelmetlenné válhatsz mindenfajta korlátozással szemben.

 

Mérleg:

Ha képes leszel belátni, hogy nem feltétlenül a környezetedben lévők azok, akik korlátoznak, akkor szinte minden úgy alakulhat, ahogy azt szeretnéd. Ha belátod, hogy mindenki maga teremti meg a saját valóságát, az életed könnyebbé válik.

 

Skorpió:

Újra és újra felül kéne vizsgálnod a veled szemben támasztott követelményeket, illetve az erről alkotott előítéleteidet. Ha ehhez még türelem is társul, nem lesz okod a panaszra. A munkahelyeden nyugtalanító hírek érkeznek, de nem kell izgulnod miattuk.

 

Nyilas:

Még az is lehet, hogy az energiaszinted padlóra kerül. Gondold át újra a saját választásodat, vállalásaidat, lehet, hogy nem is kell megtenned mindazt, amit szerinted elvárnak tőled.

 

Bak:

Próbálj meg segítséget kérni, nem kell megszakadnod, nem kell mindent egyedül végezned! Ha párkapcsolatról van szó, dilemma ütheti fel a fejét: nem tudod, hogy mennyit kéne adni magadból a másiknak. Kérdezz és cselekedj a válasz szerint!

 

Vízöntő:

Amennyiben szülő vagy, akkor a gyermekedre nagyobb figyelmet kellene fordítani, mert most különösen bizonytalan. Ha úgy érzed, hogy valaki megpróbál korlátozni, akkor mérgelődés helyett beszélj vele őszintén! Az eredménnyel elégedett lehetsz.

 

Halak:

Téves fogalmaid lehetnek arról, amit „tenned kell”. Saját választásaid vagy hibás nézeteid lehetnek a korlátaid. A problémák ma rávilágítanak, hová kell koncentrálni az energiáidat, hogy eredményesebb légy, és nagyobb önbizalomra tegyél szert.