Horoszkóp 2020. február 5.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

A házasságokban, régi párkapcsolatokban nagy lehet az összhang közöttetek, kölcsönös elfogadás jellemzi a viszonyotokat. A környezetedben több az olyan ember, aki rendkívül vonzónak talál, és szeretne meghódítani…

 

Bika:

Szerencsésnek érezheted magad, ha munkáról van szó. Ha nincs állásod, olyan lehetőséget sodorhat az utadba az élet, amiért még azok is irigykedhetnek rád, akikkel a kapcsolatod egyébként kiegyensúlyozott. Beteg személlyel törődj többet!

 

Ikrek:

Ha még nem vagy szerelmes, akkor Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat. Amennyiben szülő vagy, gyermeked miatt büszkeséget érezhetsz. A munkában nehéz helyzet alakulhat ki, de nincs olyan gond, amit ne tudnál megoldani.

 

Rák:

Jó ez a nap arra, hogy ingatlannal kapcsolatos ügyeket intézz. Szomszéddal, testvérrel szemben úgy alakulhatnak az ügyeid, ahogyan azt szeretnéd, illetve érdemes lenne felkeresnie a fogorvost akkor is, ha most nincs problémád.

 

Oroszlán:

Bármihez adhatod a neved, mert az hallatlanul sikeres lesz. A most kötött szerződések és a bonyolított tárgyalások is fantasztikus eredményeket hozhatnak. Az értékesebb vásárlásokat is most érdemes intézni. Egy találkozás felvillanyozhat.

 

Szűz:

Ma minden az anyagiakról szól, és minden okod meg lehet az örömre, hiszen a pénz úgy vonzódik hozzád, mint mágnes a vashoz. Érdemes új vállalkozásba kezdeni, vagy munkahelyet változtatni, mert anyagilag fantasztikus helyzetbe kerülhetsz.

 

Mérleg:

Az élet több területén érhetsz el sikereket. Anyagilag olyan helyzetbe kerülhetsz, hogy irigyeid száma hirtelen annyi lesz, mint égen a csillag. Kedvez az idő megbeszélésnek, randevúnak, utazásnak. Olyan valakivel találkozhatsz, aki boldoggá tesz.

 

Skorpió:

Még az is előfordulhat, hogy valaki rád bízza a titkát. Olyan információmorzsák juthatnak a füledbe, amiken elgondolkodva a jövőddel kapcsolatban határozol el dolgokat. Beszéld meg mindazt, amit gondolsz, egy közeli ismerősöddel!

 

Nyilas:

Lehet, hogy egy baráti kapcsolatban úgy alakul minden, ahogyan szeretnéd, de az is megtörténhet, hogy az a közösség, aminek a tagja vagy, nélkülözhetetlennek gondol. A munkahelyeden történhetnek változások, amikhez alkalmazkodnod kell.

 

Bak:

Olyan változások történhetnek az életedben, amelyek miatt talán még a világnézeted is megváltozik. Lehet, hogy a felettesed magatartása miatt változhat a véleményed bizonyos dolgokról. Új lehetőség is adódhat, amit fontolóra kéne venned.

 

Vízöntő:

Megtörténhet, hogy ami eddig biztos volt, az most bizonytalanná válik, de az is előfordulhat, hogy új lehetőséged sodor utadba az élet, amivel érdemes élni, mert a későbbi sikereidnek ez lehet a záloga. Minden külfölddel kapcsolatos ügyön áldás van.

 

Halak:

Ha egészségügyi problémád van, akkor ne halogasd az orvos felkeresését! Ha már a gyógyulás útjára léptél, akkor légy kitartó és következetes, így elkerülheted, hogy visszaess. A nagyobb vásárlások bonyolítására is jó ez a nap.