Horoszkóp 2020. február 3.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Talán a Hold számlájára írható a hullámzó kedélyállapotod. Egyik pillanatban még feldobott vagy, a másikban pedig olyan dolgok miatt aggódsz, amelyek nem fog bekövetkezni. A munkahelyeden könnyedén alkalmazkodsz egy új helyzethez.

 

Bika:

Magabiztos, határozott és energikus lehetsz a mai napon. Jó alkalom nyílik arra, hogy eszmecserét folytass másokkal és új önkifejezési formákat találj. A megérzéseid átlagon felül működnek, ezért hallgass az ösztöneidre! Kiváló a nap kirándulásra, legyen bármilyen idő.

 

Ikrek:

Ha munkával töltöd a mai napot, akkor nem lesz okod a panaszra. Nemcsak igazi örömmunka lesz az, amit végzel, hanem kiváló teljesítményt is nyújtasz, és bevételed is származhat belőle. Régi baráti kapcsolat most megszűnhet.

 

Rák:

A szerelem édes angyalkája telepedhet a válladra, amitől boldog és elégedett leszel. A régi kapcsolatokban olyan dolgok hangozhatnak el, amelyek erősen befolyásolják a jövőképedet. Ha szülő vagy, csemetéd magatartása örömöt okoz.

 

Oroszlán:

Ha a kedvesednek egy korábbi viszonyából született gyermeke, akkor most légy kedvesebb, gondoskodóbb a csemetével! Persze csak akkor, ha ez a kapcsolat fontos neked. Művészi élményben is részed lehet, ami feldob.

 

Szűz:

A házasságokban, régi együttélésekben el sem mered hinni, hogy a kedvesed igyekszik a tenyerén hordozni téged. Viszonozd az érzéseit, és mond el neki, mennyire fontos neked a kettőtök viszonya, és milyen nagyra tartod őt.

 

Mérleg:

Még az is lehet, hogy ma el kell játszanod a békebíró szerepét. Nagyon fontos, hogy pártatlan maradj, mert így érheted el azt, hogy mindkét fél megnyugodjon. A szavaiddal valóban békét teremthetsz.

 

Skorpió:

A konfliktus szinte elkerülhetetlen, különösen, ha nem tudod elfelejteni, hogy mások felett uralkodj. Ha tiszteletben tudnád tartani mások érzéseidet, simábban mennének a dolgaid. Ha dühös leszel, ezt most rendezd, ne „cipeld” a sértettségedet!

 

Nyilas:

Amennyiben ma dolgoznod kell, nemigen fog menni a csapatmunka, ezért ha egy mód van rá, akkor tevékenykedj inkább egymagad. Légy rendkívül óvatos, mert ma még egy kenőkéssel is meg tudod vágni magad!

 

Bak:

Az emberi kapcsolataid nem túl zökkenőmentesek a mai napon. Sem te, sem a másik nem enged, mindketten ragaszkodtok a saját igazatokhoz. Foglalkozz a kialakult problémával, mert ily módon enyhítheted a létrejött feszültséget.

 

Vízöntő:

Még az is lehet, hogy a mai napon valamilyen fertőzés vagy lázas betegség üti fel a fejét. Mindez akkor a legvalószínűbb, ha dühösnek vagy csalódottnak érzed magad, és nem tudod megfelelően kezelni az indulataidat. A testmozgás például jót tenne…

 

Halak:

Konfliktusok, viták, személyeskedés és összetűzések várhatók a mai napon. Még az általában felhőtlen kapcsolatokban is keletkezhet némi rövidzárlat. Meglehet, hogy csatába kell menned, de ne utasítsd el a feléd nyújtott baráti jobbot!