Horoszkóp 2020. február 2.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Amennyiben dolgoznod kell, akkor össze kell szedni magad, mert a felettesed mintha pikkelne rád. Fontos, hogy ne kövess el hibát, mert így elkerülheted a kellemetlen, és talán anyagilag is megterhelő helyzetet. Remek ötleted támadhat, amelyet érdemes lenne leírni, hogy ne felejtsd el, mert ezzel még sok pénzt kereshetsz. A szabadban való időtöltés jót tesz az egészségednek.

 

Bika:

Annyira felfokozott érzelmekkel reagálhatsz az emberekre, és általában az élet dolgaira, hogy mire vasárnap este lehetsz, addigra teljesen kimerülhetnek érezheted magad. Fejezd ki bátran az érzelmeidet, de ne feledkezz meg az értelemről sem. Ha megfigyeled a reakcióidat, tájékozottabb lehetsz érzelmeid felől és gazdag tapasztalatokban lehet részed.

 

Ikrek:

A baráti kapcsolaton nincs áldás. Még az is lehet, hogy olyan dolog derülhet ki valakiről, amely miatt még az állad is leeshet. De az is megtörténhet, hogy valaki lemondja a már korábban megtervezett programot. Ha külföldre utazol, olyan helyzet állhat elő, amelyben hirtelen nem is tudod, mit tegyél, kihez fordulj. Őrizd meg a nyugalmadat, és ha lehiggadtál, dönts.

 

Rák:

A házasságokban, régi együttélésekben őrültnek nevezhető helyzet jöhet létre. Még az is előfordulhat, hogy úgy érzed: nem bírod tovább. Az őszinte beszélgetésre a sors most nem kínál lehetőséget. Viszont ha meg tudod őrizni a higgadtságodat, akkor a későbbiekben tisztázhatóvá válik minden, és hideg fejjel a legjobb döntést hozhatod meg.

 

Oroszlán:

Előfordulhat, hogy ezen a két napon olyan nagyon sok minden szakadhat a nyakadba, hogy muszáj lesz segítséget kérni. Ha dolgoznod kell, akkor szinte meg sem állsz. Megtörténhet, hogy valakit ki kell szolgálnod, illetve olyan helyre elkísérni, amelyhez semmi kedvet sem érzel. De a kötelességteljesítés mindennél erősebb benned, ezért amit elvárnak tőled, azt megteszed.

 

Szűz:

A szerelmi kapcsolatokban magasra csaphatnak a veszekedés lángjai. Még az is lehet, hogy olyan helyzet jön létre, amely után ez a kapcsolat már nem tartható tovább fenn. A most kezdődő viszonyok magasan hőfokon, de csak rövid ideig fognak izzani. Ha szülő vagy, gyermekedre nagyobb figyelmet kellene fordítani, és támogatni abban, amit szeretne elérni.

 

Mérleg:

Még az is lehet, hogy kellemetlen helyzetbe kerülhetsz. Megtörténhet, hogy a rokonaid és a partnered között kell választani. Ha egy mód van rá, tartsd magad távol a vitáktól, mert sajnos ebből most nem jöhetsz ki jól. Kiváló lenne a mai nap az otthonodban való rendrakásra, selejtezésre, az otthonod díszítésére, szépítésére.

 

Skorpió:

Amennyiben dolgoznod kell ezen a két napon, akkor össze kell szedni magad, mert kevesebb kedvet érezhetsz a munkához, a kollégákhoz. Egy találkozó meghiúsulhat, de az is lehet, hogy olyan valakivel futhatsz össze, akit akkor szeretnél csak látni, amikor a hátad közepét. Szomszéd olyan ostobaságot beszélhet, hogy egyik ámulatból a másikba eshetsz.

 

Nyilas:

Még az is előfordulhat, hogy egy szerelmi kapcsolatnak végérvényesen vége. De az is lehet, hogy olyan pénzkiadásra kerülhet sor, amely miatt tombolni tudnál. Próbáld megőrizni a hidegvéredet, mert nincs szükség arra, hogy tovább ronts egy amúgy is nehéz helyzeten. Testmozgás során nagyobb összeszedettségre van szükség, így elkerülheted a sérülést.

 

Bak:

A gondolataid szuperszónikus sebességgel száguldozhatnak. Egyik ötletet követheti a másik. És nincs egyetlen perc nyugalmad sem ezen a két napon. Még az is lehet, hogy elromlik valami, ami miatt lőttek annak a programnak, amelyet talán már jóval korábban elterveztél. Ha egy találkozót akartál összehozni, akkor annak is sajnos lőttek.

 

Vízöntő:

Ha utazol, fel kell készülnöd nem várt helyzetre, amelyről úgy érezheted, színtiszta időpazarlás, de nem tehetsz ellene semmit. Összefuthatsz egy olyan személlyel, akivel nem szeretnél találkozni. Az is lehet, hogy vásárlás során jön létre olyan helyzet, amikor bosszankodhatsz, és amely negatív hatást gyakorolhat a pénzügyeidre.

 

Halak:

Ami el tud romlani, az valószínűleg el is fog. Váratlan probléma adódhat, ami több pénzt húzhat ki a zsebedből. Bizonytalanságot érezhetsz, ha a jövődre, a megélhetésedre, a felettesedre gondolsz. Ha házas vagy, partnereddel kissé nehezebben jöttök most ki egymással. Próbálj meg alkalmazkodni ne csak hozzá, hanem a rokonaihoz is.