Horoszkóp 2020. február 1.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Kissé lustább vagy ezen a hétvégén, amikor semmi kedved nincs dolgozni, vagy bármilyen fizikai tevékenységet folytatni. Ízlésbeli vita is kialakulhat, amelynek azért nincs értelme, mert nem tudjátok egymást meggyőzni, és csak az energiátokat pazarolhatjátok. Sor kerülhet féltékenységre is, amely egyik pillanatról a másikra alakulhat ki.

 

Bika:

Ezen a két napon rendkívül szeretetteljes, barátságos leszel és a dolgok nagyon jól alakulhatnak mindaddig, amíg nem válsz birtoklóvá. Ha azt gondolod, hogy a társad a tulajdonod, akkor óriási vihar söpör majd végig a párkapcsolatodon. Hajlamossá válhatsz túlzásba esni a falatozásról, italozásról és költekezésről van szó!

 

Ikrek:

Ha szűkre szabott pénzügyi keretekkel kell gazdálkodnod, jobb, ha elkerülöd a boltokat. Mert sokkal többet költhetnél, mint amennyi megengedhetnél magadnak. A szerelmi kapcsolatokban neked kellene a kedvesedhez alkalmazkodni. Legyen bármilyen az időjárás, tegyél nagyobb sétát a szabadban, ami még a lelkiállapotodra is jó hatást gyakorol.

 

Rák:

Érzelmi kapcsolatokra törekedhetsz a többiekkel, mindegy hogy jó vagy rossz-e ez a kapcsolat. Inkább jóra számíthatsz, illetve olyanokra, amelyeknek a segítségével alkalmad nyílhat az önismeret fejlesztésére. A környezetedben felbukkanhat egy olyan személy, aki ingerlékenyebb, és ennek hatására meglepő stílusra ragadtathatja magát.

 

Oroszlán:

Ezen a két napon éppen úgy tudsz egyedül dolgozni, mint másokkal közösen, de mindenképpen szükséged lehet bizonyos fokú függetlenségre. Magabiztosságod és önbizalmad láttán a többiek szívesen fognak együttműködni veled. Olyan benyomás is érhet, amelynek hatására megváltozhat valamiről a véleményed. Ha külföldre utazol, legyen nálad jól felszerelt gyógyszeres ládikó.

 

Szűz:

Fellépésed ezen a két napon határozott, energikus, erőteljes és bátor lehet. Kedved támadhat olyan feladatok elvégzésére is, amelyet talán már egy ideje halogatsz. Jó kapcsolatot ápolhatsz a környezetedben élőkkel, akik érezheti rajtad a sugárzó melegséget és barátságosságot. Nézz meg romantikus filmet, amely megerősíthet abban a hitedben, hogy létezik igaz szerelem.

 

Mérleg:

Ha tárgyilagosságról van szó, akkor sajnos nem állsz a helyzet magaslatán, éppen ezért nem a legalkalmasabb ez a két nap a világos, egyértelmű kommunikációra. Hiszen a kedélyállapotod, az érzelmeid percről percre változhatnak, amit nem lesz egyszerű kifejezésre juttatni. Ezért inkább hallgass, és engedj másokat szóhoz jutni.

 

Skorpió:

Számos lehetőség kínálkozhat a kommunikáció különféle formáira. Emberek közé kívánkozhatsz, hogy megvitass velük mindenféle témákat. Főleg olyanokkal keresheted a kapcsolatot, akik iránt mély érzelmeket táplálhatsz. Ugyanis könnyebben ki tudod fejezni az érzéseidet, és ezzel derűsebbé teheted a hétvégét.

 

Nyilas:

Érzelmeid elmélyülhetnek és hozzátartozóid, barátaid közelségére jobban vágyakozhatsz. Bensőséges kapcsolatra törekedhetsz, és jól érezheted magad a bőrödben. Kiváló ez a két nap sportolásra, szabadban töltött hosszabb időtöltésre, művészetekkel kapcsolatos tevékenységekre. És eljöhet az ideje a selejtezésnek is.

 

Bak:

Túlzottan érzelmes és szubjektív lehetsz ezen a két napon ahhoz, hogy most bölcs döntéseket tudj hozni elsősorban megélhetéssel, pénzügyekkel kapcsolatban. Remek ez a hétvége arra, hogy megfigyelj és kielemezd a családodhoz fűződő kapcsolatodat vagy magadban meditálj. Érzelmeidre hangolódva képes lehetsz érzelmi támogatást nyújtani másoknak.

 

Vízöntő:

Másokkal való találkozásaid tartalmasak és gazdagítóak lehetnek, ha egyébként érzelmileg kiegyensúlyozott vagy. Ha lehet, kerüld el a veszélyes helyszíneket, helyzeteket és embereket. Ha ez nem kivitelezhető, legalább tedd meg a szükséges óvintézkedéseket, így elkerülheted a csalódást vagy a veszteséget. Testmozgás segíthet a jó hangulat megteremtésében.

 

Halak:

Előfordulhat, hogy nehéz találkozáson kell majd átesned, de ez segíthet abban, hogy végre tiszta vizet önts a pohárba és felszínre hozz bármilyen problémát. Rákényszerülhetsz arra is, hogy megvédd a pozíciódat valakivel szemben. Kiváló ez a két nap művészetekkel kapcsolatos tevékenységeknek. Ha szülő vagy, csemetéd miatt nőhetnek kiadásaid.