Horoszkóp 2020. január 31.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

A mai napon légy nagyon óvatos a megbeszéléseken. Hirtelen, első felindulásból hozhatsz döntést, amelyről a későbbiekben derülhet ki, hogy nagy tévedés volt. És ezt már nem lehet helyrehozni. Ezért vigyázni kell arra, hogy ne tegyél olyasmit, amit hamar meg is bánthatsz. Rokon életében olyan váratlan helyzet alakulhat ki, amikor csak ámulhatsz és bámulhatsz.

 

Bika:

Nyugtalannak és türelmetlenebbnek érezheted magad, ami egyébként nem jellemző rád. Talán közrejátszik ebben az a személy, akit csak akkor szeretnél látni, amikor a hátad közepét. Sor kerülhet egy nem mindennapi találkozásra is, amikor meglepő dolgok juthatnak a tudomásodra, amelyek befolyásolhatnak a jövőről alkotott elképzelésekben.

 

Ikrek:

Nyitottá válhatsz a mai napon új élmények, sőt talán még eszmék iránt is. Sajnos a mai napon a viselkedéseddel felbosszanthatod vagy megbotránkoztathatod a környezetedet. Egy barátról kiderülhet, hogy egészen másként gondol a veled való kapcsolatra, mint te. Soha nem volt még aktuálisabb a mondás, mint ma: közös lónak túrós a háta. Vagyis ne kezdj közös ügyletbe senkivel!

 

Rák:

Még az is megtörténhet, hogy kedved támad új célkitűzések és irányvonalak keresztülvitelére és megpróbálod erre rábeszélni a környezetedet. De az is lehet, hogy a felettesednek olyan elvárásai lehetnek veled szemben, amely miatt talán még álom is nehezebben jöhet a szemedre. Váratlan meglepetések boríthatják fel a már betervezett programodat.

 

Oroszlán:

Még az is lehet, hogy valaki lemondja a találkozást, és hirtelen több időd lesz. Használd ezt ki, és végezz el egy olyan feladatot, amelyet talán már jó ideje halogatsz. Talán új arcokat, másfajta embereket keresel, új, akár szokatlannak nevezhető élményekre vágyakozhatsz, amit most el is érhetsz.

 

Szűz:

Még az is lehet, hogy a mai napon a vérnyomásod ingadozóvá válhat, ez lehet az oka, hogy nem érzed magad olyan jól a bőrödben. De az is megtörténhet, hogy egy váratlan helyzetnek köszönhetően közelebbi kapcsolatba kerülhetsz az egészségüggyel. Baráti kapcsolatban felütheti fejét az irigység, amit nehezebben kezelsz.

 

Mérleg:

A házasságokban, régi együttélésekben egyik pillanatról a másikra robbanhat ki veszekedés. De az is megtörténhet, hogy a munkahelyeden új feletteshez kell alkalmazkodni. De az is, hogy a főnököd nehéz helyzetbe kerülhet, és az őt ért bántások, sérelmek befolyással lehetnek a hangulatára: minden rajtad csattanhat.

 

Skorpió:

A mai napon annyi feladat szakadhat a nyakadba, hogy hétrét görnyedhetsz. Megtörténhet, hogy egy konok, makacs személlyel kell kommunikálnod, és az ő magatartása végképp kihozhat a sodrodból. A munkádat ma nehezebben tudod elvégezni, ennek hatására előfordulhat, hogy a dolgokat félbe hagyhatod, és beiktatsz egy hosszú hétvégét.

 

Nyilas:

A szerelmi kapcsolatokban a partnered viselkedésed miatt úgy érezheted, inkább a távozás hímes mezejére kellene lépned. És ez még akkor is megtörténhet, ha sokat vártál rá, és elnéztél neki olyasmiket, amit másnak nem. Ha a szinglik táborához tartozol, olyan valaki sétálhat be az életedbe, aki még sok fájdalmat okozhat neked…

 

Bak:

Gondolataid összezavarodhatnak, ami megnehezítheti a kommunikációt. Könnyen félremagyarázások, félreértések alakulhatnak ki. Érzelmekre vagy hangolódva, de nehezebben tudod kifejezni őket. Használd fel ezt a napot művészetekkel való foglalkozásra, illetve baráti beszélgetésekre. A szeszfogyásban ismer mértéket!

 

Vízöntő:

Váratlan meglepetésben lehet részed, amikor csak kapkodhatod a fejed: mi minden történik körülötted. Megtörténhet, hogy lekésel valamit, és ez miatt nem tudsz mindent végrehajtani, amit a mai napra terveztél. De az is lehet, hogy testvérrel vagy szomszéddal kiáshatod a csatabárdot. Ha nagyobb vásárlást terveztél, ügyelj értéktárgyaidra, mert meglophatnak.

 

Halak:

Foglalkozz most a nehéz, megerőltető munkákkal, mert alaposságodnak köszönhetően hamar végére járhatsz a dolgoknak. Ha szívesebben lennél egyedül, akkor csak bátran mondj le egy programot, senki nem fog ezen megsértődni. Anyagi ügyek terén extra kiadásra számíthatsz. A szerelemi kapcsolatot nehézzé teheti kedvesed munkahelyi problémája.