Horoszkóp 2020. január 28.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

A mai napon jobban élvezheted a saját társaságodat, ha egyedül vagy, nem érzed magányosnak magad. Sokkal jobban tudsz dolgozni, ha magad vagy. Ráadásul olyan megérzéseid lehetnek, amelyekre hallgatnod kellene, mert ezzel olyan eredményt érhetsz el, amely elégedetté tehet. Rokonnak szüksége van a vigasztaló, erőt adó szavaidra.

 

Bika:

Abban a közösségben, amelynek tagja vagy, komoly beszélgetést folytathatsz olyan valakivel, aki talán hatást tud gyakorolni a felettesedre. Légy kedves még az olyanokkal is, akiket igazán nem kedvelsz. Mert most olyan változások vehetik kezdetüket az életedben, amikor több barátra, támogatóra lehet szükséged.

 

Ikrek:

Még az is előfordulhat, hogy a munkahelyeden olyan esemény történhet, amely miatt kevesebb lehet a bevételed. Illetve nem alkalmas a mai nap a komolyabb beszélgetésekre, illetve az anyagiakkal kapcsolatos témákat egyelőre jegelni kellene. Érzékenyebb lelkiállapotban lehetsz ma, ezért sértődhetsz meg azon, amit máskor észre sem veszel.

 

Rák:

Még az is megtörténhet, hogy jós álmaid lesznek. Vagyis mindaz megtörténhet, amit az éjszakai álomképek mutattak. Rendkívüli önuralommal rendelkezhetsz, amelynek hatására sikeresen megoldhatsz egy bonyolult helyzetet, illetve nem borulsz ki azon sem, ami miatt máskor azonnal felkaphatod a vizet. Kolléga igyekszik a kedvedben járni, amit értékelj!

 

Oroszlán:

Még az is megtörténhet, hogy olyan valakivel találkozhatsz, aki rendkívül tájékozott a másik dimenzióval kapcsolatos ügyekben. Illetve olyasmibe foghatsz, amelyben még nincs kellő tapasztalatod, ezért nem szégyen segítséget kérni. Kiváló ez a nap kölcsönnel kapcsolatos ügyek intézésére, illetve az egyéjszakás kalandokra…

 

Szűz:

Vannak a környezetedben olyan alakok, akik miatt feszültebb lehetsz átlagosnál. De az is megtörténhet egy baráti kapcsolatban törés állhat be, amely elsősorban a te viselkedésed miatt következhet be. Jól tennéd, ha felhívnád azt a személyt, akivel már régen beszéltél, mert a következő időben szükséged lesz rá. Figyelj a folyadék fogyasztásra, és ne csak akkor igyál, ha szomjas vagy.

 

Mérleg:

Remekül tudod képviselni a saját érdekeidet, ezért a felettesednél ma sokkal könnyebben elérhetsz bármit, mint korábban. Lépj hát a tettek mezejére, és ha kell, akkor menedzseld önmagad. Ha nincs állásod, vagy éppen most szűnik meg, akkor ne aggódj, nem maradsz munka, bevétel nélkül. Ha szeretnél életmódot váltani, most gyorsabban megy.

 

Skorpió:

Amennyiben szülő vagy, áldozatot kell hoznod a gyermekedért, ami nem esik nehezedre, hiszen az ő boldogulása most mindennél fontosabb. A meglévő szerelmi kapcsolatokban a partnered érzékenyebb az átlagosnál, ezért légy vele kedvesebb, figyelmesebb. Pénzügyek terén a kiadás oldal növekedhet, és hatósági ellenőrzés is várható.

 

Nyilas:

A testvéri kapcsolatokban az anyagi ügyekre kellene jobban figyelni. Ha nem kerül a mai napon szóba a pénz, akkor ezzel elkerülhetővé válik egy kínos helyzet létrejötte. Kedvez a mai nap ingatlannal kapcsolatos ügyek intézésének, valamint egy távoli rokon is a figyelem középpontjába kerülhet. A szerelemben válságos pillanatok jöhetnek létre.

 

Bak:

Megértő, együttérző magatartásra van szükség. Hangot kell adnod arról, hogy minden helyzetben lehet rád számítani, különösen, ha betegség vagy súlyosabb helyzet adódik. A régi kapcsolatokban olyan lehetőség adódhat, amely miatt a partnereddel fizikailag is eltávolodhattok egymástól. Okmányod, hivatalos iratod lejárhat!

 

Vízöntő:

Hangulatod alakulását nagymértékben befolyásolhatja az anyagi helyzeted. Ha van pénz, akkor jókedvű leszel, ha nincs, akkor szorongóvá válhatsz. A félreértések napja is lehet ez a mai, amikor figyelmetlenség következtében jöhet létre egy olyan helyzet, ami miatt a közvetlen környezetedben valakinek a szívverése szaporább lehet. Fogalmazz egyértelműen.

 

Halak:

Hiper érzékenység lehet rád a jellemző ezen a napon. Ha egy szerelmi kapcsolat most van kialakulóban, akkor megpróbálhatod elkényeztetni a kedvesedet, akinek ez nagyon tetszhet. Amennyiben szülő vagy, a gyermekednek talán még a csillagokat is le tudnád hozni az égről. Ma a jóság és a szeretet szemüvegén keresztül láthatod a világot.