Horoszkóp 2020. január 27.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Ha kapcsolatba kerülsz az egészségüggyel, akkor meg kell acéloznod az idegeidet, mert lehet, hogy hosszú órákat kell várakoznod, amíg rád kerül a sor. A baráti kapcsolat kerülhet a figyelmed fókuszába, és megtörténhet, hogy ez a kapcsolat a mai napon történtek hatására új, más kerékvágásban fog majd folytatódni. Ámor nyila a szíved közepébe fúródhat.

Bika:

Összességében pompás napod lesz, ha helyre tudod tenni azt a személyt, aki a közvetlen környezetedben van, és az agresszivitásával az idegeiden táncolhat. Illetve aki túlságosan sokat képzel magáról. A munkahelyeden olyan esemény törtéhet, amivel talán nem értesz egyet, de erről a saját érdekedben egyetlen szót se ejts.

 

Ikrek:

A munkahelyeden vissza kell fogni magad, mert talán észre sem veszed, hogy elkezdesz erőszakossá válni, és ezzel kihívod a sorsot magad ellen. Pontosabban olyan valakivel kerülhetsz szembe, aki nagyon sokat árthat neked. Utazás nagyon jól sikerülhet, baráti kapcsolatnak is nagy hasznát veheted. Beteg személynek légy a támasza.

 

Rák:

A szerelmi kapcsolatokban feszült helyzet jöhet létre, még az is megtörténhet, hogy elgondolkodhatsz azon: milyen jövője lehet ennek a kapcsolatnak. Viszont a munkában jó lehetőség adódhat, de az is megtörténhet, hogy felettesed úgy gondolja: nélkülözhetetlen vagy. Mindezt pénzben is kifejezheti. Orvosi vizsgálat miatt ne aggódj.

 

Oroszlán:

A házasságokban, régi kapcsolatokban furcsa helyzet jöhet létre. Amikor a partnerednek elege lehet belőled, és ennek talán hangot is adhat. Rokon is olyan helyzetbe kerülhet, amely miatt a te hajad szálai égnek állhatnak. Próbálj meg higgadt maradni az őrült helyzet ellenére is. Ha tanulsz, jó eredményt érhetsz el. Ha utazol, élvezni fogod a helyzetet.

 

Szűz:

A munkahelyeden lábra kelhet egy olyan pletyka, amely miatt a te idegeid is megfeszülhetnek. Mindezek tetejébe még kolléga is úgy viselkedhet, hogy kinyílhat a kisbicska a zsebedben. Váratlanul alakulhat ki egy egészségi probléma, amelyet már ismert, és korábban is alkalmazott módszerrel legyőzhetsz. Közlekedéskor légy körültekintőbb.

 

Mérleg:

A szerelmi kapcsolatokban furcsa helyzet alakulhat ki, mert lehet, hogy a kedvesed megváltoztatja valamiről a véleményét, és ez téged meglepetésként érhet. A pénzedre jobban kellene vigyáznod, és csak valóban arra kiadni, amire muszáj. Váratlan találkozásban lehet részed, amely felvillanyozhat, és jó kedélyállapotba hozhat.

 

Skorpió:

A munkahelyeden olyan váratlan esemény történhet, amely miatt akár még a vérnyomásod is felszökhet. Kollégáid között vannak olyanok, akikkel megbeszélheted a problémádat. Lakással kapcsolatos ügylet bonyolításának kedvez az idő, illetve rokonnal is többet foglalkozhatsz, aki hálás lesz a figyelmedért.

 

Nyilas:

Még az is lehet, hogy azért bonyolódhatsz bele egy kapcsolatba, mert érezni akarod azt, hogy fontos vagy. De az is lehet, hogy csak egyszerűen féltékennyé akarod tenni a partneredet, ami sikerülhet. Amennyiben szülő vagy, csemetéd egész elképesztő dologgal állhat elő, amelyre azért félsz igent mondani, mert tele vagy aggodalommal.

 

Bak:

Ki kellene használnod a környezetedben élő néhány ember hiúságát. Pontosan tudod, hogy kinél juthatsz előbbre, ha dicséred őt. A családban hirtelen olyan változás történhet, hogy át kell alakítani az életed, és talán el is felejtheted a rutint. Könyvelésed kiadás és bevétel oldala egyforma mozgást mutathat. Ha tartós párkapcsolatban élsz, partneted megbetegedhet.

 

Vízöntő:

Kellemes találkozásban lehet részed, de az is megtörténhet, hogy te jelentkezel váratlanul valakinél, akit ez örömmel tölthet el. A munkában a felettesedet szorongathatják, ezért lesz feszült. Nagyon meg kell gondolni, hogy kinek, mit mondasz, mert sajnos elferdítve adhatják tovább, ezzel kellemetlen helyzetbe hozhatnak.

 

Halak:

Ha pénzről van szó, akkor a helyzet magaslatán állhatsz: olyan tettekre ragadtathatod magad, amelyek a bevételeidet gyarapíthatják. Ha utazol, vigyél magaddal több pénzt. Ha tanulmányokat folytatsz, mielőtt megszólalsz, számolj el hétig. Ha jogi problémád van, akkor érdemes lenne egy igazán jó ügyvédet keresni!