Horoszkóp 2020. január 26.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Izgalmasan alakulhat a mai napod, különösen akkor, ha valamilyen megszervezett eseményen veszel részt. De az is lehet, hogy találkozol valakivel, aki kellemes meglepetést okoz. Nagyobb vásárlást most kellene bonyolítani.

 

Bika:

Valakinek a kedvességét ne felejtsd el viszonozni! Megeshet, hogy beteg személy van a környezetedben, akinek kérés nélkül légy a segítségére! Ha baráttal töltöd a napodnak egy részét, akkor talán az ő mondandója miatt érezheted magad jobban a bőrödben.

 

Ikrek:

Legyen bármilyen is az időjárás, tölts több időt a szabad levegőn, mert ez még a kedélyállapotodra is hatással lehet! Ha dolgoznod kell a mai napon, akkor meg kell fognod a munka végét, és fontos, hogy jól teljesíts, mert a felettesen éberen figyelhet.

 

Rák:

Kiváló a mai nap a pakolásra, a selejtezésre, a takarításra. A használható dolgokat ne dobd a kukába, hanem ajánld fel a rászorulóknak! Ha a mai napon kirándulsz, akkor ezt jókor teszed, mert így töltheted fel az energiaraktáraidat.

 

Oroszlán:

Minden külfölddel kapcsolatos dolgon áldás van, legyen szó akár munkáról, kikapcsolódásról, utazásról, akár a nyaralás lefoglalásáról. A mai napon egy új képességet könnyen el tudsz sajátítani.

 

Szűz:

Még az is lehet, hogy valaki szeretne úgy tenni, hogy téged ez örömmel töltsön el. A mai napi fogadalmakat nem lesz nehéz betartani. Ha kulturális eseményen veszel részt, akkor nagyon jól érezheted magad. Ha tanulsz, ma jól fog az agyad.

 

Mérleg:

Amennyiben dolgoznod kell, nem lesz okod panaszra, mert nagyobb kedvet is érezhetsz a munkavégzéshez. Illetve kollégával nagyon jól kijöhettek, amitől csak úgy repül az idő. Egy régi dolog látványa emlékeket idéz elő benned.

 

Skorpió:

Még az is lehet, hogy a technológia ma bosszúságot okoz, sőt, más is elromolhat, amitől nem is annyira te válsz feszültté, sokkal inkább a társad vagy egy közeli rokon. Kellemetlen témával ne hozakodj most elő!

 

Nyilas:

Kellemes találkozásban lehet részed, és olyan téma kerülhet szóba, amivel már jó ideje foglalkozol, és amitől nehezebben jön álom a szemedre. Most azonban olyan dolgokra derülhet fény, amivel a legnehezebb problémát is megoldod.

 

Bak:

Még az is lehet, hogy olyasmi jut a tudomásodra, ami hatással lesz az életedre. Ha most utazol külföldre vagy hosszabb, belföldi útra, akkor kisebb kellemetlenséggel találhatod szembe magad. Valakinek a stílusa előtt döbbenten állsz.

 

Vízöntő:

Ha a mai napon dolgoznod kell, akkor ehhez talán kevesebb kedvet érzel. Szedd össze magad, mert nem vagy olyan helyzetben, hogy válogass! Ha szülő vagy, akkor a csemetéddel szervezz közös programot, mert nagy szüksége van most rád!

 

Halak:

Kedvez az idő ingatlannal, rokonokkal kapcsolatos ügyek bonyolítására. Ha beteg személy van a környezetedben, akkor most sokat tehetsz érte, ami nem is esik a nehezedre, hiszen szereted, vagy legalábbis rokonszenvet érzel iránta.