Horoszkóp 2020. január 24.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Rendkívüli kreativitás jellemez ma, korszakalkotó ötletek pattanhatnak ki a fejedből. Vesd ezeket papírra, mert nem mindet tudod most megvalósítani! Ha szülő vagy, gyermeked miatt örömöt érezhetsz.

 

Bika:

A mai napon anyagilag nagyon jól járhatsz: most kéne nagyobb vásárlást bonyolítani, mert jutányos áron juthatsz értékes dolgokhoz. A párkapcsolatokban kisebb feszültség alakulhat ki elsősorban a te makacs viselkedésed miatt…

 

Ikrek:

A régi párkapcsolatokban még az a csoda is megtörténhet, hogy a társad kifejezetten kedves lesz. A mai napon nyugodtan szövögess nagy terveket, mert ezeknek a megvalósítására a sors gyorsan lehetőséget kínálhat.

 

Rák:

Nem könnyű veled az élet – gondolhatja ezt nemcsak a kedvesed, hanem a közvetlen környezeted is. Megeshet, hogy olyan dologról értesülsz, amiért hálát adhatsz a sorsnak, hogy nem veled történt meg…

 

Oroszlán:

Érdemes lenn megmutatni a családnak, a barátoknak, a közvetlen környezetednek, hogy mennyire kreatív vagy a konyhában. Új recept kipróbálására is kiváló ez a nap. Ha vendégségbe mész, akkor érdemes ajándékkal kedveskedni a háziaknak.

 

Szűz:

A hatodik érzéked a mai napon tökéletesen működik, ezért hallgass arra, amit az ösztöneid súgnak! Előfordulhat, hogy olyan élményben lesz részed, ami annak ellenére ismerős, hogy még nem esett meg veled.

 

Mérleg:

Vannak, akik miatt nehezebbnek érezheted az életet. Ha azonban túl tudod tenni magad azon, hogy ki mit és hogyan mond, akkor nem lesz okod a panaszra. Egy titok kitudódhat, és te egészen elképesztő helyzetbe kerülhetsz. Jogi ügy miatt ne idegeskedj!

 

Skorpió:

Ha szülő vagy, akkor a következő időszakban a gyermeked még fontosabbá válhat, mint eddig. Számára fontos dolgokat is meg tudsz beszélni vele. Ha a szerelmi életedben korábban csalódást kellett elszenvedned, akkor most jóra fordulhatnak a dolgok.

 

Nyilas:

Ha szülő vagy, akkor a gyermekeddel csinálj közös programot, így kerülhetsz közelebb hozzá, és érheted el mindazt, amit jónak tartasz. Váratlanul bukkanhat fel valaki az életedben, aki iránt meglepő módon gyengéden érzel…

 

Bak:

A mai napon aktuális Murhpy törvénye, miszerint ami el tud romlani, az el is fog. Próbálj meg nyugodt maradni, így emelkedhetsz felül a problémán. Ha szakemberre lenne szükséged, akkor sajnos bevonzhatsz magadhoz egy Mekk mestert.

 

Vízöntő:

Remek formában lehetsz a mai napon. Olyan dolgokat is meg tudsz beszélni, amelyek talán már egy ideje foglalkoztatnak, és eddig nem került sor a tisztázásukra. Ha rokonnal töltöd a mai napot, jól érezheted magad.

 

Halak:

Még az is lehet, hogy olyan valaki jelentkezik, akire az utóbbi időben nagyon sokat gondolsz. Illetve összehozhat a sors egy olyan személlyel, akivel tökéletes kapcsolatot alakíthatsz ki. Érdemes lenne a mai napon lazítani.