Horoszkóp 2020. január 22.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Ha szülő vagy, akkor a csemetédre a mai napon büszke lehetsz. Az engedékenységed hatására varázslatos pillanatokat élhettek át. Megtörténhet, hogy amire, akire gondolsz, az a mai napon valósság válhat vagy felbukkan az életedben.

 

Bika:

Az egzisztenciális sikerek jókedvre derítenek. Megeshet, hogy olyan változásra kerül sor, amely hosszabb távon gyakorol jó hatást az életedre. Egyedül az exed esetleges felbukkanása okozhat bosszúságot. A szabályokat tartsd be!

 

Ikrek:

Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek. Lehet, hogy azt, amire már egy ideje várakozol, vágyakozol, a sors most megvalósítja, és ettől örömmámorban úszhatsz. Ha jót cselekednél, ne habozz, hiszen ez is boldoggá tehet.

 

Rák:

Ha egy mód van rá, akkor a mai napon ne legyen központi témád a politika! Nincs értelme erre pazarolni az energiáidat. Ráadásul olyanokkal kerülhetsz vitába, akiket nem tudsz meggyőzni az igazadról. Anyagi ügyeid szerencsésen alakulnak.

 

Oroszlán:

A szerencse angyala odatalál az igyekvőhöz. Ennek az angyalnak a támogatását élvezheted, és talán elvarázsoltnak is érezheted magadat miatta. Kulturális élmény feltöltheti a lelki és a szellemi energiaraktáraidat. Rokonnak szüksége van rád, légy a támogatója!

 

Szűz:

Érdemes a mai napon olyan dolgokkal foglalkozni, amelyek csak később valósulhatnak meg. Bátran tervezgethetsz is, és felveheted a kapcsolatot egy olyan személlyel, akivel egy ideje nem kommunikáltok. Vásárlást is most célszerű bonyolítani.

 

Mérleg:

Olyan tanácsot kaphatsz a mai napon, amit ha megfogadsz, akkor nagyon szerencsésen alakul később az életed. A társad olyan dologgal állhat elő, amitől örömödben talán a „föld felett lebeghetsz néhány méterrel”.

 

Skorpió:

Olyan valaki bukkanhat fel az életedben, aki miatt idegessé válsz, de az is előfordulhat, hogy olyan hír jut a füledbe, amelynek hallatán legszívesebben téli álomba merülnél. Érzékenyebb vagy ma a szokásosnál, ez okozhatja a könnyet a szemedben.

 

Nyilas:

Ha szülő vagy, akkor a gyermeked miatt most nem kell aggodalmaskodnod. Amennyiben a szerelmi életed eddig állóvízre hasonlított, akkor most minden változik, méghozzá a kedved szerint. Régi szeretőre azonban ne pazarold az energiádat!

 

Bak:

Még az is lehet, hogy pénzhez jutsz, ám ezt nem kellene nagydobra verni, mert olyan valaki is irigy lehet, akiről ezt nem gondoltad volna. Közlekedés során nehézségek alakulhatnak ki, ha az egészségügyben van dolgod, acélozd meg az idegeidet!

 

Vízöntő:

Sokszor mondják, hogy nem a tudás és a tehetség számít, hanem az, hogy ki kinek a rokona, jó ismerőse. Ezt most te is élvezheted, mert valaki tolja a szekeredet, és ennek hatására előnyös helyzetbe kerülhetsz. Közlekedés alkalmával légy türelmesebb!

 

Halak:

Még az is lehet, hogy a sors visszautasíthatatlan lehetőséget sodor az utadba. Előfordulhat, hogy a felettesed olyan dologgal áll elő, ami óriási boldogsággal tölt majd el. Értéktárgyaidra ügyelj!