Horoszkóp 2020. január 21.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

A mai napon sorsszerű támogatásban lehet részed, ezért lehetsz sikeres. A baráti kapcsolatoknak talán soha nem vetted még olyan nagy hasznát, mint most. Érdemes lefoglalni külföldi utazást, de ha tanulsz valamit, akkor is jól teljesíthetsz.

 

Bika:

Akár neked, akár ismerősnek vagy rokonnak van egészségügyi problémája, most nem kell izgulni, mert a gyógyulás útjára léphettek. Érdemes ma bankkal, biztosítással, hivatalos dolgokkal foglalkozni. A szerelem ege vakítóan kék lehet.

 

Ikrek:

Még az is lehet, hogy valakivel olyan nagy lesz az összhang, hogy kitaláljátok egymás gondolatait. Ha betegség ütné fel a fejét, akkor sokkal gyorsabban meggyógyulhatsz, mint korábban bármikor.

 

Rák:

Még az is lehet, hogy a mai napon csordultig telik a lelked szeretettel, szerelemmel. Ha titkos viszonyba bonyolódtál, akkor megeshet, hogy olyan változások történnek, amelyek jó hatást gyakorolhatnak a biztonságérzetedre.

 

Oroszlán:

Ámor nyila ma a szíved közepébe fúródhat. Megeshet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, aki hatással lesz rád – talán még a véleményedet is befolyásolhatja, ami alapján a lehető legjobb döntést hozhatod.

 

Szűz:

Rendkívül energikus lehet ez a nap, erőd teljében vagy, és több dolognak pontot tehetsz a végére. Ha szülő vagy, akkor a gyermeked miatt többet aggodalmaskodhatsz, különösen akkor, ha a csemetéd élete fordulóponthoz érkezett.

 

Mérleg:

A megérzéseid tökéletesek, még az is lehet, hogy ennek hatására elkerülsz egy nehézséget vagy előnyös helyzet áll elő. Olyan valakivel lehetsz közös nevezőn, akivel kölcsönösen fontosak vagytok egymásnak.

 

Skorpió:

Energikus lehet a mai nap, most olyan dolgokat is el tudsz végezni, amiket egy ideje halogattál. Könyvelésed bevétel oldala nagyobb mozgást mutathat. A munkában, megélhetésben kedvedre valóan alakulhatnak a dolgok.

 

Nyilas:

Ha szülő vagy és a kapcsolatod nem volt fenékig tejfel a csemetéddel, akkor most változásra van kilátás ezen a területen. Ha anyagi problémáid vannak, akkor a sors lehetőséget kínál a helyzet rendezésére.

 

Bak:

Ha egy mód van rá, akkor ne politizálj, mert nincs értelme összeveszni ezért olyan valakivel, aki egyébként fontos a számodra. Anyagi ügyeid szerencsésen alakulhatnak. Rokonnak, barátnak, jó ismerősnek a segítségére lehetsz.

 

Vízöntő:

A mai napon könnyebben el tudod intézni a hivatalos dolgokat. Közlekedés során kisebb bosszúság érhet, pénzügyek terén pedig nagyobb óvatosságra lenne szükség, mert kár érhet.

 

Halak:

Még az is lehet, hogy pénzügyeid alakulása miatt többen irigyek lesznek rád, hiszen most minden arannyá válik a kezedben. A párkapcsolatban is olyan változás történhet, amitől boldogságot érezhetsz.