Horoszkóp 2020. január 18.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Nagyon fontos, hogy a mai napon ne rágódj a múlton, hanem nézz előre, a jövőbe! Ha párkapcsolatban élsz, akkor a társaddal most ne oszd meg a gondodat, mert olyan tanácsot kaphatsz tőle, ami nem biztos, hogy előnyödre válik.

 

Bika:

A megérzéseid a mai napon tökéletesen működhetnek. Hallgass az ösztöneidre, mert nemcsak kellemetlenséget kerülhetsz el, hanem az élet valamely neked fontos területén fantasztikusnak nevezhető eredményt érhetsz el.

 

Ikrek:

Ha még nem vagy házas, megeshet, hogy ezzel a témával foglalkozol majd. De az is lehet, hogy olyan valakit sodor utadba az élet, akiről úgy érezheted, hogy a lelki társad. Érdemes lenne a mai napon olyan dolgokkal foglakozni, amik energiával töltenek fel.

 

Rák:

Ha a mai napon dolgoznod kell, akkor nem lesz okod a panaszra. Nemcsak azért, mert nagyon jó eredményt érhetsz el, hanem azért is, mert kedvet is érzel a munkához. Fontos beszélgetésre is most kellene sort keríteni, mert könnyedén meg tudsz győzni bárkit az igazadról.

 

Oroszlán:

Gyakorolhatod a mai napon a vonzás törvényét: amire sokat gondolsz, az most bejöhet. Érdemes lenne a mai napon megvenni egy olyan tárgyat, ami a későbbiekben a kabalád lehet, szerencsét hozhat és elűzheti a bajt.

 

Szűz:

Még az is lehet, hogy pénz üti a markodat, amire nem számítottál. Illetve olyan dolog történhet, amely miatt a környezetedben többen úgy vélekedhetnek, hogy neked csak megszületni volt nehéz. Nagyobb vásárlást ma érdemes bonyolítani.

 

Mérleg:

A párod olyan dologgal állhat elő, hogy neked talán még a szavad is elakad. De az is lehet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, akitől nagyon sokat tanulhatsz, és aki jótékony hatást gyakorolhat a jövődre is.

 

Skorpió:

Ugyan nem fogsz térdig gázolni a húszezresekben, de nem lesz okod panaszra, ha pénzről van szó. Ha állásváltoztatáson gondolkozol, jól teszed, mert az életnek ezen a területén sikeres lehetsz. Az exedet próbál meg elfelejteni…

 

Nyilas:

Még az is lehet, egy varázsütésre megváltozik az életed egyik nehézségekkel teli területe. Megeshet, hogy a szerelem is úgy érkezhet, mint a hegyekből alázúduló kövek. Ha szülő vagy, gyermeked miatt elégedettséget érezhetsz.

 

Bak:

Megeshet, hogy olyan valakivel hoz össze a sors, aki nagy befolyást gyakorol rád, illetve akivel teljesen azonos nézeteket vallotok. Ő is hozzájárulhat ahhoz, hogy boldognak és kiegyensúlyozottnak érezd magadat.

 

Vízöntő:

Érdemes a mai napot társaságban tölteni, mert olyan dolgokról beszélhetsz, olyan dolgok történhetnek, amelyek jókedvre derítenek. Rokonnal légy kedves, ha pedig párkapcsolatban élsz, akkor a társaddal legyél figyelmesebb!

 

Halak:

A megélhetésben történhetnek kedvedre való dolgok. De az is lehet, hogy olyan valakivel találkozol, aki remek lehetőségről beszél, ami változtatásra sarkall. Nagyobb vásárlást most kellene bonyolítani.