Horoszkóp 2020. január 13.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Összességében pompásan alakulhat ez a nap, különösen akkor, ha a feletteseddel szemben megtartod a három lépés távolságot. Érdemes hivatalos ügyeket most bonyolítani, mert az életnek ezen a területén minden úgy megy, mint a karikacsapás.

 

Bika:

Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek. Ezért ha utazol, érdemes széles körű biztosítást kötni, illetve jól felszerelt gyógyszeres ládikóval útnak indulni. Viszont ha anyagiakról van szó, a pénz úgy vonzódhat hozzád, mint mágnes a vashoz.

 

Ikrek:

A szerelmi kapcsolatokban fantasztikus pillanatokat élhetsz át. Talán még az esküvői harangok kongását hallhatod a fülecskédben… Tárgyalásokra viszont nem a legalkalmasabb ez a nap, mert túlzott szubjektivitás lehet rád most a jellemző.

 

Rák:

Kisebb bosszúság érhet a mai napon, amin azért nem kellene rágódni, mert most minden változik. És aki ma felbosszantott, az holnap ugyanezt kaphatja vissza. Mivel a karma törvénye ma erősebben működik, ezért ügyelj arra, hogy ne árts senkinek.

 

Oroszlán:

A mai nap legfontosabb feladta, hogy tégy erőfeszítéseket a pártatlanságodnak a megőrzése érdekében, és maradj nyitott mások véleményére, elképzelésére. Ha így teszel, akkor nem lesz okod panaszra. Ha szülő vagy, csemetédre ma büszke lehetsz.

 

Szűz:

Összességében kellemesen alakulhatnak a dolgaid a mai napon. Talán olyan mondatok is elhangozhatnak, amely miatt örömödben fülig érhet a szád. Ha szülő vagy, akkor gyermekeddel történhetnek olyan dolgok, amelyek feldobottá tehetnek.

 

Mérleg:

Érdemes a mai napon megszabadulni mindazoktól a tárgyaktól, ruhaneműktől, amelyekre már nincs szükséged. Szabadulj meg azoktól a kapcsolatoktól is, amelyek hátra húznak, amelyből hiányzik az őszinteség. Irigy személy csalódást okozhat.

 

Skorpió:

Még az is lehet, hogy a munkahelyeden olyan esemény történhet, amely miatt elgondolkodhatsz azon, hogy talán a távozás hímes mezejére kellene lépned. Ne tedd. Várj még, mert csöbörből vödörbe kerülhetsz. Kiváló a nap számodra fontos megbeszélésre.

 

Nyilas:

Kevesebb a szerencséd a szerelemben. Ha a szinglik táborához tartozol, akkor most ne akarj kapcsolatot, mert olyan valakivel hozhat össze a sors, aki miatt később szenvedhetsz. Utazás, tárgyalásra, hivatalos ügyek intézésére viszont kiváló a nap.

 

Bak:

Ha egy mód van rá, akkor ne politizálj, mert ennek hatására olyan helyzetbe kerülhetsz, amibe nagyon nem szeretnél, és ami miatt majd szenvedhetsz. Viszont minden pénzzel kapcsolatos ügy bonyolítására kiváló ez a nap!

 

Vízöntő:

A házasságokban, régi párkapcsolatokban úgy érezheted, mint a társad rád nehezedne. De az is lehet, hogy most egészen más véleményen vagy egy fontos dologról, mint ő. És ez miatt feszült helyzet jöhet létre közöttetek.

 

Halak:

Baráti kapcsolatnak búcsút inthetsz. De az is lehet, hogy valaki turkálhat a zsebedben, és a te anyagi helyzeted a témája, ami előtt döbbenten állhatsz. A munkában, megélhetésben szerencsés helyzet alakulhat ki. Felettesed nyitott arra, ami neked fontos.