Horoszkóp 2020. január 12.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Összességében jó napod lesz, több dologban sikert érhetsz el, például pénzügyek terén. Eljött az anyagi jellegű kommunikáció ideje, melynek során te diktálhatod a feltételeket. Halogatott megbeszélésre is sort keríthetsz, főleg, ha rokonnal kapcsolatos.

 

Bika:

Érzékenyebb lehetsz az átlagosnál, a hatodik érzéked átlagon felül működhet. A megérzéseidre ma hallgatnod kell, mert általa elkerülhetsz egy kellemetlen helyzetet, vagy éppen ennek köszönhetően ki tudod használni a kínálkozó lehetőséget. Külföldi utazás, tanulás vagy jogi ügyben sikert érhetsz el.

 

Ikrek:

A titkok napja a mai, amikor olyan tetteket hajthatsz végre, amikről jó, ha senki sem szerez tudomást, főleg az a személy, aki a sikered útjába állhat. Pénzügyileg előnyös helyzet adódhat, még az is lehet, hogy olcsóbban megúszhatsz egy olyan ügyet, amiért éjszaka nehezebben jött álom a szemedre.

 

Rák:

Párkapcsolat szempontjából harmonikus lehet a mai nap. A szerelmi viszonyokban viszont hajlamossá válhatsz az agresszív viselkedésre, amivel elérheted a célodat. A kívánságok teljesülésének is nevezhető ez a nap, éppen ezért nagyon meg kell gondolnod, hogy mit szeretnél, mert az álom valóra válhat.

 

Oroszlán:

Ha ma a munkára koncentrálsz, akkor sikert sikerre halmozhatsz. Még az is megtörténhet, hogy kapsz egy elutasíthatatlan ajánlatot. Feletteseddel tökéletes lehet a harmónia, azonban mindez sajnos nem mondható el a szerelmi életedről, ahol kommunikációs zavarok is felléphetnek.

 

Szűz:

Fantasztikus pillanatokat élhetsz át a szerelemben. Ha a szinglik táborához tartozol, akkor hamarosan változik a helyzet. Akivel ma hoz össze a sors, azzal tökéletes párt alkothattok, akár hosszabb távra is tervezhetsz vele. A rokoni kapcsolataidban nagyobb felfordulás alakulhat ki.

 

Mérleg:

Az egészségedre kellene jobban vigyáznod, mert egy vírus könnyen ledönthet a lábadról. Kommunikációs és közlekedései probléma is felmerülhet, ezért az életnek ezen a területén nagyobb óvatosságra lenne szükség. A mai napon teljes mértékben rajtad múlik egy kapcsolat jövője. Ha fontos neked, akkor tedd meg felé az első lépéseket!

 

Skorpió:

Pároddal nincs olyan téma, amelyet a mai napon ne tudnátok megbeszélni, most a régebb óta tartó feszültséget is felszámolhatjátok. Kiváló ez a nap tárgyalásokra, utazásra, hivatalos ügyek intézésére, szomszéddal, testvérrel való kommunikációra. Baráti kapcsolatban fontos téma kerülhet terítékre.

 

Nyilas:

Ha nincs állásod, netán elégedetlen vagy a jelenlegi munkáddal, ma többet tehetsz a sikerért, mint máskor. Pénzügyi szempontból minden okod meg lehet az örömre, hiszen jó lehetőséget sodorhat utadba az élet. A szerelmi életedben is elkezdődhetnek lassan a pozitív irányú változások.

 

Bak:

Rendkívüli módon tudod képviselni most a saját érdekeidet, önmagad legjobb menedzsere lehetsz. A memóriád is fantasztikusan működik, ennek nagy hasznát veheted, mert a legjobbkor jutnak eszedbe olyan dolgok, amelyekkel sikert érhetsz el. A szerelemben varázslatos pillanatokat élhetsz át, mondd el neki, mit érzel!

 

Vízöntő:

A családod az erőforrásod, az otthonod a biztos menedék. Előfordulhat, hogy a mai napon több időt tölhetsz otthon. Ha lakással, ingatlannal kapcsolatos ügyet kell intézned, akkor nem lehet okod panaszra, mert minden úgy megy, mint a karikacsapás. Valaki rád bízhatja a titkát, de nem lesz könnyű feladat megőrizni azt.

 

Halak:

Kellemes beszélgetést folytathatsz egy olyan személlyel, aki a későbbiekben a segítségedre lehet. Alkalmas a nap arra, hogy odaállj a felettesed elé, és előadd a terveidet – nyitott lesz az ötleteidre. Ha állást akarsz változtatni, várj még, de ha  meglévő munkád mellé szeretnél újat, akkor lépj a tettek mezejére!