Horoszkóp 2020. január 11.

Horoszkóp a nőklapja.hu-n minden nap.

Kos:

Előfordulhat, hogy hétvégén dolgoznod kell, ami most talán kissé nehezedre eshet. Próbáld meg összeszedni magad, és úgy állj a munkához, hogy más is hozzáférjen! Kipróbálhatnál egy új receptet, amivel meglephetnéd azokat, akiket szeretsz. Ha még nem tudsz meditálni, itt az ideje, hogy megtanulj!

 

Bika:

Belső békéd és szeretetteljes megnyilvánulásod a környezetedhez hasonló reakciókat vált ki, amin azért nem csodálkozol, mert tisztában vagy a karma törvényével. Ez a két nap alkalmas arra, hogy olyan valakivel tölts el több időt, akit szeretsz, de akivel a kapcsolatod nem volt harmonikus.

 

Ikrek:

Ha párkapcsolatról van szó, akkor úgy érezheted, mintha hullámvasúton ülnél. Mindez a kedvesed ingadozó hangulatának köszönhető, akihez megpróbálsz alkalmazkodni, mert el akarsz kerülni mindenféle feszült helyzetet. Ez lehet az oka annak is, hogy nem mondod el a véleményedet, hiszen az nem egyezik meg az övével.

 

Rák:

Úgy érezheted, mintha nem kapnád meg azt az érzelmi támogatást, amire szükséged van. Érdemes lenne önvizsgálatot tartani, mert ha képes leszel őszinte lenni saját magadhoz, akkor kiderülhet, hogy benned van a hiba. Gondolkodóba eshetsz a szerelmi életeddel kapcsolatban is, mert szembe kellene nézned a valósággal.

 

Oroszlán:

Amennyiben szülő vagy, csemetédre nagyobb figyelmet kellene fordítani ezen a hétvégén, akinek sokkal nagyobb szüksége van most a szeretetre, a te figyelmedre, mint korábban bármikor. A szerelmi viszonyokban hajlamos vagy homokba dugni a fejed, mert lelked legmélyén tudhatod, hogy baj van, csak képtelen vagy ezzel szembenézni.

 

Szűz:

Még az is lehet, hogy ezen a hétvégén a Facebookon lógsz majd, mert kíváncsi vagy arra, hogy mi van az ismerőseiddel. Egy igazán fontos ismerősről van persze szó, akinek a viselkedése nagymértékben befolyásolhatja a te életedet is. Nem ártana egy kis testmozgás, mert ezzel nemcsak fizikailag, hanem érzelmileg is jobb passzba kerülhetsz.

 

Mérleg:

Ezen a két napon simán az őrületbe kergetheted nemcsak a partneredet, hanem a környezetedben élőket is. A bizonytalanságod, a mérlegelésed, a variálgatásod miatt nehezebbé válhatnak az emberi kapcsolataid, és lesznek olyanok, akik egyenesen a menekülési útvonalat keresik, ha felbukkansz a színen. Próbálj meg összeszedettebben viselkedni!

 

Skorpió:

A szerelmi kapcsolatokat nehézzé teheti a magatartásod. Hajlamos vagy az agresszív viselkedésedre, de ennél még a manipulációs képességedet is jobb lenne használni, mert könnyebben érhetnéd el vele a célodat. Amennyiben ezen a két napon dolgoznod kell, akkor a munka könnyebben és gyorsabban mehet.

 

Nyilas:

Hétvégén próbáld meg helyrehozni azt, amit esetleg elrontottál egy ismerősöddel kapcsolatban. Ha szerelemről van szó, még egy kicsit maradj kitartó, mert lassan oldódik a kedvesed lelkében az a félelem, ami megakadályozta őt abban, hogy azt tegye, amit igazán szeretett volna. A pénzedre vigyázz jobban!

 

Bak:

Érdemes lenne több időt tölteni a szabad levegőn, mert ezzel többet tehetsz az egészséged megőrzése érdekében. Az életed pénzügyek terén jól alakulhat, még az is lehet, hogy olyan lehetőség adódik, amivel akár tartalékot is képezhetsz. Négylábú kedvencek sok örömet szerezhetnek neked most. Érdemes lenne fiókokban, szekrényekben selejtezést tartani.

 

Vízöntő:

A félreértések ideje ez a két nap. Nagyon világosan és egyértelműen kellene fogalmaznod, hogy elkerülhesd a kínos szituációkat. Kiváló a hétvége randevúra, találkozókra, megbeszélésekre, valamint művészi élményekkel is feltölthetnéd lemerülőben lévő szellemi és lelki energiaraktáraidat. Ha szülő vagy, következetesnek kellene lenned.

 

Halak:

Energikus leszel, és olyan dolgokat is véghez tudsz vinni, amiken egy ideje már hiába fáradozol. Ha szülő vagy, gyermekeiddel többet kellene foglalkoznod, teljesen mindegy, hogy mennyi idősek. Különleges tehetséged van most, ha sütésről, főzésről van szó, egyedi kreációval lepd meg szeretteidet!